Nerd Space (2020)

Video podcast z dieľne scifi.sk o fantastike, popkultúre a vede. Rozhovory s ľuďmi z fandomu a mimo neho, besedy, názory a komentáre k aktuálnemu dianiu vo svete fantasy, science fiction a hororu.
EPIZÓDA: Matrix: Návrat do sveta Wachowských (Matrix: Návrat do sveta Wachowských)
PLOT
Matrix ešte aj po rokoch patrí k najvýznamnejším popkultúrnym dielam 20. storočia. Príbeh Nea, spasiteľa oslobodzujúceho ľudstvo spod jarma falošnej reality, je dobre známy. Ako však dopadlo jeho najnovšie pokračovanie? Ako ho prijali (nielen) fanúšikovia pôvodného filmu? Aké sú jeho prednosti a slabiny? A bolo vôbec potrebné? Nielen o novom Matrixe, ale aj o starej trilógii budeme hovoriť s našimi hosťami v pondelok 31. januára o 19:00 už klasicky na kanáli twitch/scifi.sk.
Filmová história scifi

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
SYNOPSIA / OBSAH
Matrix ešte aj po rokoch patrí k najvýznamnejším popkultúrnym dielam 20. storočia. Príbeh Nea, spasiteľa oslobodzujúceho ľudstvo spod jarma falošnej reality, je dobre známy. Ako však dopadlo jeho najnovšie pokračovanie? Ako ho prijali (nielen) fanúšikovia pôvodného filmu? Aké sú jeho prednosti a slabiny? A bolo vôbec potrebné?
Nielen o novom Matrixe, ale aj o starej trilógii budeme hovoriť s našimi hosťami v pondelok 31. januára o 19:00 už klasicky na kanáli twitch/scifi.sk.