Nerd Space (2020)

Video podcast z dieľne scifi.sk o fantastike, popkultúre a vede. Rozhovory s ľuďmi z fandomu a mimo neho, besedy, názory a komentáre k aktuálnemu dianiu vo svete fantasy, science fiction a hororu.
EPIZÓDA: Filmové adaptácie videohier (Filmové adaptácie videohier)
PLOT
Viete čo majú spoločné Mortal Kombat, Silent Hill, Super Mario Bros a Far Cry? Áno, všetko sú to počítačové (a konzolové) hry a všetky boli sfilmované. Niektoré lepšie, niektoré horšie. Navyše, práve v týchto dňoch má premiéru nový Mortal Kombat od režiséra Simona McQuoida a práve o ňom a ostatných sfilmovaných videohrách sa budeme spolu s našimi hosťami baviť! V našej diskusii spomenieme tie najvydarenejšie, aj tie najhoršie, najznámejšie aj takmer zabudnuté hry prenesené na filmové plátno, či na obrazovky monitorov a nenecháme na nich ani nitku suchú. Už teraz sa tešíme!
Podporte scifi.sk

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
SYNOPSIA / OBSAH
Viete čo majú spoločné Mortal Kombat, Silent Hill, Super Mario Bros a Far Cry? Áno, všetko sú to počítačové (a konzolové) hry a všetky boli sfilmované. Niektoré lepšie, niektoré horšie.
Navyše, práve v týchto dňoch má premiéru nový Mortal Kombat od režiséra Simona McQuoida a práve o ňom a ostatných sfilmovaných videohrách sa budeme spolu s našimi hosťami baviť!
V našej diskusii spomenieme tie najvydarenejšie, aj tie najhoršie, najznámejšie aj takmer zabudnuté hry prenesené na filmové plátno, či na obrazovky monitorov a nenecháme na nich ani nitku suchú.
Už teraz sa tešíme!