Nerd Space (2020)

Video podcast z dieľne scifi.sk o fantastike, popkultúre a vede. Rozhovory s ľuďmi z fandomu a mimo neho, besedy, názory a komentáre k aktuálnemu dianiu vo svete fantasy, science fiction a hororu.
EPIZÓDA: Viktoriánska fantastika (Viktoriánska fantastika)
PLOT
Máte radi Sherlocka Holmesa, Frankensteina a Draculu? A čo tak Jack rozparovač, či chápadlá z Lovecraftových hororov? Milujete steampunk, Ligu výnimočných poznáte odzadu a na noc si púštate Penny Dreadful? Tak najnovší NerdSpace je venovaný práve vám.! Povieme si čosi o našom obľúbenom žánri, kde sa snúbi gothic fiction, steampunk a začiatky urban fantasy a alternatívnej histórie, spomenieme najdôležitejšie klasiky zo špinavého Londýna i moderné diela vznešeného Impéria a nevynecháme pri tom ani najnovšie seriály The Irregulars a The Nevers, odohrávajúce sa v tomto období!
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
SYNOPSIA / OBSAH
Máte radi Sherlocka Holmesa, Frankensteina a Draculu? A čo tak Jack rozparovač, či chápadlá z Lovecraftových hororov? Milujete steampunk, Ligu výnimočných poznáte odzadu a na noc si púštate Penny Dreadful? Tak najnovší NerdSpace je venovaný práve vám.!
Povieme si čosi o našom obľúbenom žánri, kde sa snúbi gothic fiction, steampunk a začiatky urban fantasy a alternatívnej histórie, spomenieme najdôležitejšie klasiky zo špinavého Londýna i moderné diela vznešeného Impéria a nevynecháme pri tom ani najnovšie seriály The Irregulars a The Nevers, odohrávajúce sa v tomto období!