Poviedky

Poviedka je pokračovanie Strážcu Modrej hory a pojednáva o príchode Marrthenovej skupiny do mesta zvaného Bolgrad a o strete s dvoma dôležitými postavami príbehu, dáva niekoľko odpovedí ale zároveň kladie niekoľko nových otázok. Dúfam, že sa bude páčiť aj keď viem, že to nie je nič extra, snažím sa zlepšovať a ak bude mať niekto nejakú radu, tak ju rád príjmen. Vopred ďakujem za každý komentár.
Stmievalo sa, keď dorazili pod vrchol hory, dvadsaťjeden ľudí, dosť detí, pre príšeru najvyššieho kalibru iba lahodné predjedlo. Bolo odtiaľ vidieť na celú krajinku, tak krásne malebnú, obrobenú rýľmi do esteticky vyzerajúcich radov. Škoda, že sa jej nemohol dotknúť. On. Podobne ako Marrthen, aj On mal svoju úlohu. Zabíjať. Jesť. Živiť sa mŕtvolne hnilým mäsom ochuteným plesňou. Hodoval už len pri pohľade na slastne slaný povlak plný chutnučkých drobných beštií, tak výživných a zároveň odporných. Títo neboli odporný, boli... boli... to slovo dlho hľadal v mysli... boli čerstvý.
25.04.2009 0:00 Christopher Sherman fantasy Slovenské poviedky 4
Moja ďaľšia poviedka.
1.09.2008 0:00 Martin fantasy Slovenské poviedky 6
Prvý diel zo série poviedok o Anthílskych Strieborných Kvetoch... Adrius putuje, aby sa dozvedel viac o svojom prekliatí a dokázal ho nejakým spôsobom odstrániť. Podarí sa mu to? Bude sa môcť vrátit k svojim blízkym?
4.08.2008 0:00 Martin fantasy Slovenské poviedky 12