Stranger Things: Kamčatka (2023)

Keď je popredný sovietsky vedec unesený a prinútený pracovať na supertajnom projekte, ocitne sa tvárou v tvár novej ultimátnej zbrani Kremľa: demogorgonovi! Jeho supertajní väznitelia však nepočítali s odhodlanosťou doktorových detí. Pretože bol ich otec odvlečený, aby netvora privezeného zo Spoj...

Info

Slov. názov Stranger Things: Kamčatka
Orig. názov Stranger Things: Kamchatka
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Keď je popredný sovietsky vedec unesený a prinútený pracovať na supertajnom projekte, ocitne sa tvárou v tvár novej ultimátnej zbrani Kremľa: demogorgonovi! Jeho supertajní väznitelia však nepočítali s odhodlanosťou doktorových detí. Pretože bol ich otec odvlečený, aby netvora privezeného zo Spojených štátov premenil na zbraň, musia sa dvaja tínedžeri vydať na trýznivú a nebezpečnú cestu za jeho nájdením. Pomáha im pritom nečakaný spojenec: starý, ale veľmi smrtiaci vyslúžilý agent KGB. V Rusku prituhuje a naši štyria hrdinovia budú musieť bojovať o prežitie proti nepredstaviteľnému. A ktovie, či sa im to vôbec podarí. Obsahuje zošity série Stranger Things: Kamchatka #1-4 (marec 2022 - august 2022)
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: február 2023

Rok 2023 sa postupne rozbieha a spolu s ním i vydavateľstvá. Výber z tých najzaujímavejších žánrových kníh a komiksov prinášame v nasledujúcom zozname :)

0 komentárov