Green Arrow: Konec Cesty (2020)

Oliver Queen vie, aké to je, keď ste obyčajným chlapíkom s lukom a šípmi stojacim po boku bohov a hrdinov v Lige spravodlivosti. Vie, aké to je, keď sa vám podarí prešľap – musíte sa potom dať znova dohromady a potom ho odčiniť. Ale v poslednej dobe napáchal až príliš veľa chýb, ktoré treba napraviť...

Info

Slov. názov Green Arrow: Konec Cesty
Orig. názov Green Arrow Vol. 8: The End of the Road
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Oliver Queen vie, aké to je, keď ste obyčajným chlapíkom s lukom a šípmi stojacim po boku bohov a hrdinov v Lige spravodlivosti. Vie, aké to je, keď sa vám podarí prešľap – musíte sa potom dať znova dohromady a potom ho odčiniť. Ale v poslednej dobe napáchal až príliš veľa chýb, ktoré treba napraviť. Od pomoci krajine zničenej vojnou, ktorú mohol zastaviť, až po opätovné polapenie Parasita, ktorý unikol jeho dohľadu. Ollie sa po zlyhaní vždy znovu zrovná, rovnako ako tetiva… ale tentoraz precenil svoje sily až príliš. Po smrti kamaráta Roya Harpera sa chová čoraz zbrklejšie. Je nepredvídateľný. A teraz sa vláda rozhodla, že by mal zavesiť kostým Green Arrowa na klinec. Lenže Ollie sa nevzdá len tak. A preto si vláda pre podobnú úlohu zvolila jedinú osobu, proti ktorej nechce bojovať. Čo urobí Green Arrow, keď mu Black Canary povie, že nastal čas odložiť lúk nadobro… alebo bude čeliť následkom?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Keď v tulci neostane žiadny šíp (recenzia Green Arrow: Konec Cesty)

Všetko má svoj začiatok aj koniec a to platí aj pre smaragdového lukostrelca. Ako sa podarila labutia pieseň Olivera Queen z DC Rebirthu vám prezradí recenzia.

0 komentárov