FTL - Faster than Light (2012)

FTL je simulátor vesmírnej lode a jej posádky s roguelike elementami. Hlavným z týchto elementov je permadeath - keď zomriete, začínate hru od znova. Postup sa ukladá iba počas jej vypnutia. V hre riadite posádku, ich schopnosti, loď, jej vylepšovanie a ozbrojenie. Vaším cieľom je dostať sa do posle...

Info

Slov. názov FTL - Faster than Light
Orig. názov FTL - Faster than Light
Hodnotenie 100 % (2 hodnotení)
Anotácia FTL je simulátor vesmírnej lode a jej posádky s roguelike elementami. Hlavným z týchto elementov je permadeath - keď zomriete, začínate hru od znova. Postup sa ukladá iba počas jej vypnutia. V hre riadite posádku, ich schopnosti, loď, jej vylepšovanie a ozbrojenie. Vaším cieľom je dostať sa do posledného sektoru a zničiť materskú loď nepriaťeľa, ktorý vám pri tom neustále dýcha na krk. Hra sa dá kupiť na PC platforme Steam.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Marek Páperíčko Brenišin @Papericko 29.09.2018 21:55:23
10
Kým niektoré loďky vyslovene nudia, iné sú zasa prudko návykové. Ak si myslíte, že datadisk vám pomôže, tak na to zabudnite - dostanete ešte väčší rekt. Najväčšia sranda je, keď idete s plne vyzbrojenou loďou a chytíte trikrát po sebe krížnik Laniusov, ktorý z vás urobí cedník na čaj. Losing is fun!
kAnYs @kanys 29.09.2018 21:54:13
10
Droga, ktoru by mali zakazat. Negativne ucinky su: rozbijanie klavesnic, depresia, neutichajuci plac a krik, ktory rezonuje budovou. Ale nie, seriozne, tato hra je nekompromisna ale hrozne, neskutocne zabavna. A ta satisfakcia, ked dojdete na to co funguje na koho a aka taktika vas dostane na koniec je na nezaplatenie.

Obrázky