Assassin's Creed IV: Black Flag (?)

Ďalší diel série Assassins Creed vás zavedie do Karibiku roku 1715, ktorému vládne duch pirátstva. A práve medzi týchto lotrov a odpadlíkov spadá i váš nový hlavný hrdina, mladý a bezohľadný kapitán Edward Kenway. Otec jedného z templárskych vodcov Nathana Kenwaya a dedko mladého asasína Connora. Te...

Info

Slov. názov Assassin's Creed IV: Black Flag
Orig. názov Assassin's Creed IV: Black Flag
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Ďalší diel série Assassins Creed vás zavedie do Karibiku roku 1715, ktorému vládne duch pirátstva. A práve medzi týchto lotrov a odpadlíkov spadá i váš nový hlavný hrdina, mladý a bezohľadný kapitán Edward Kenway. Otec jedného z templárskych vodcov Nathana Kenwaya a dedko mladého asasína Connora. Tento pirát si svojim bojom za slávu už vyslúžil úctu legiend kalibru Čiernofúza. Avšak boj ho vtiahol do oveľa komplikovanejších záležitostí; do prastarej vojny medzi asasínmi a templármi, práve tej vojny, ktorá môže zničiť úplne všetko. Príbeh hry sa bude točiť okolo lode Kavka, ktorá sa stane nielen vašim domovom, ale tiež zmyslom vášho života. Loď bude potrebné vybaviť a budete musieť zohnať posádku.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť , musíš byť prihlásený Nie je možné hodnotiť nakoľko ešte nedošlo k vydaniu.
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Assassins Creed 4 Black Flag - Herci

Tešíte sa na Assassin's Creed IV? Pozrite sa na hercov, ktorí stvárnia hlavné postavy.

0 komentárov

Assassin's Creed IV - Stealth trailer

Sledujte v tomto novom traileri, ako kapitán Edward Kenway loví svoje obete v uličkách mesta, po strechách a naprieč džungľou.

1 komentárov

Assassin's Creed IV - Gamescom demo trailer a Minecraft

Na Gamescome bolo ukázané demo hry hrané na PS4. Navyše v týchto dňoch nezaostáva ani kreativita fanúšikov, ktorí prerobili prvý trailer na hru v Minecraft štýle.

0 komentárov

Assassin's Creed IV ukazuje novinky

S trailermi sa tieto dni roztrhlo vrece a na svoje si prídu aj fanúšikovia série Assassin's Creed. V tejto ukážke sú predstavené novinky ako vybuchujúci barel, šipky, preskúmavanie dna oceánu a oveľa ...

0 komentárov

Videá

Celý záznam - Assassins Creed 4 Black Flag - Herci
Trailer - Stealth trailer
Trailer - Assassins Creed 4 Black Flag - originálny Trailer
Trailer - Assassins Creed 4 Black Flag - Minecraft Trailer
Ukážka - Gamescom demo
Ukážka - Stealth Experience