Priepasť (1989)

Civilný potápačský tím je najatý armádou aby vypátral vrak atómovej ponorky. Podmorská priepasť však ukrýva nejedno tajomstvo.

Info

Slov. názov Priepasť
Orig. názov Abyss, The
Hodnotenie 70 % (1 hodnotení)
Anotácia Civilný potápačský tím je najatý armádou aby vypátral vrak atómovej ponorky. Podmorská priepasť však ukrýva nejedno tajomstvo.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Virgil 'Bud' Brigman Ed Harris
Lindsey Brigman Mary Elizabeth Mastrantonio
Lt. Hiram Coffey Michael Biehn
Catfish De Vries Leo Burmester
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:22:20
7
Kto nevidel tento film na Markíze alebo Nove v 90. rokoch asi v 90. rokoch nežil :) Tým potápačov sa vydáva do odrezanej podmorskej základne a nájdu tam mimozemšťanov (ospravedlňujem sa za spoilery, ale ide o skoro 30. rokov starý film). Akcia, podmorské scény a vôbec jedno z prvých použití počítačovej grafiky na striebornom plátne. Proste stará dobrá Cameronovka , ešte predtým, ako sa zbláznil a trvalo mu viac ako 10 rokov natočiť pokračovanie Avatara, ktoré aj tak nikoho zaujíma, lebo máme Marvelovky (ak toto čítate vo vzdialenej budúcnosti, kde sú Avatarovky najlepšími filmami všetkých čias, nesmejte sa mi).
Roland Axenberg @axenberg 03.02.2010 18:56:08
10

Články

Filmová história sci-fi, časť 5. (1980-1990)

V osemdesiatych rokoch prežíva sci-fi zlatú éru. Plné peňaženky producentov, ktorí sú ochotný míňať na predtým nemysliteľné projekty dávajú vzniknúť množstvu výnimočných filmových diel.

21 komentárov

Videá

Trailer - Trailer 2
Trailer - Trailer 1