Nerd Space (2020)

Video podcast z dieľne scifi.sk o fantastike, popkultúre a vede. Rozhovory s ľuďmi z fandomu a mimo neho, besedy, názory a komentáre k aktuálnemu dianiu vo svete fantasy, science fiction a hororu.
EPIZÓDA: Fantastická poviedka: Vyhodnotenie anonymného kola (Fantastická poviedka: Vyhodnotenie anonymného kola)
PLOT
Je dohlasované. Čitatelia už rozhodli o víťazovi. Kto ním bude? Prekoná magickú hranicu 8 bodov a získa aj finančnú odmenu? Ak aj vám vŕtajú v hlave práve tieto otázky, nevynechajte náš stream v pondelok večer na Twitchi. Beáta alias Niromwell sa so svojimi hosťami z redakcie porozpráva o výhodách i nevýhodách anonymného kola a, samozrejme, budú sa hodnotiť aj samotné poviedky. Vyžrebujeme víťaza vecnej ceny z komentujúcich, a ak budete dobrí, dáme si aj tradičnú tipovačku. A čo my vieme, možno sa ukáže aj sám Jednorožec!
Filmová história scifi

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
SYNOPSIA / OBSAH
Je dohlasované. Čitatelia už rozhodli o víťazovi. Kto ním bude? Prekoná magickú hranicu 8 bodov a získa aj finančnú odmenu? Ak aj vám vŕtajú v hlave práve tieto otázky, nevynechajte náš stream v pondelok večer na Twitchi.
Beáta alias Niromwell sa so svojimi hosťami z redakcie porozpráva o výhodách i nevýhodách anonymného kola a, samozrejme, budú sa hodnotiť aj samotné poviedky.
Vyžrebujeme víťaza vecnej ceny z komentujúcich, a ak budete dobrí, dáme si aj tradičnú tipovačku. A čo my vieme, možno sa ukáže aj sám Jednorožec!