Trieda (2016)

Coal Hill School je bežná stredná škola v univerze Doctor Who... alebo by ňou možno bola, ak by sa nenachádzala na mieste, ktoré je plné interdimenzionálnych a temporálnych trhlín a tak jej študenti musia mať naozaj hrošiu (ak nie mimozemskú) kožu, aby prežili všetky dobrodružstvá, ktoré na nich za ...

Info

Slov. názov Trieda
Orig. názov Class
Hodnotenie 90 % (1 hodnotení)
Anotácia Coal Hill School je bežná stredná škola v univerze Doctor Who... alebo by ňou možno bola, ak by sa nenachádzala na mieste, ktoré je plné interdimenzionálnych a temporálnych trhlín a tak jej študenti musia mať naozaj hrošiu (ak nie mimozemskú) kožu, aby prežili všetky dobrodružstvá, ktoré na nich za stenami školy čakajú.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Alexander Schneider @alex 26.09.2018 22:21:29
9
Napriek tomu, že nie som fanúšikom Doctora Who, ma tento seriál voľne nadväzujúci na niektoré udalosti a miesta z tohto univerza veľmi prekvapil. Jeho silnou stránkou je najmä perfektný casting a vynikajúco vypracované postavy, ktoré v prvej epizóde vyzerajú povrchne, ale po odlúpnutí všetkých ich osobnostných vrstiev a teda psychologickej dekonštrukcii prichádza aj ich prerod v kritických chvíľach. Odporúčam!