Sebevražedný oddíl 8: Přiškrcení (2019)

Batman. Asi už ste o ňom počuli. Oblieka sa ako netopier. Nenávidí zločincov. Nenávidia strelné zbrane. A potom je tu Deadshot, najpresnejší a najnebezpečnejší nájomný vrah na svete. Miluje strelné zbrane. V podstate je strelnou zbraňou. Tak prečo sa Batman vlámal do väzenia Belle Reve a Amande Wa...

Info

Slov. názov Sebevražedný oddíl 8: Přiškrcení
Orig. názov Suicide Squad, Volume 8: Constriction
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Batman. Asi už ste o ňom počuli. Oblieka sa ako netopier. Nenávidí zločincov. Nenávidia strelné zbrane. A potom je tu Deadshot, najpresnejší a najnebezpečnejší nájomný vrah na svete. Miluje strelné zbrane. V podstate je strelnou zbraňou. Tak prečo sa Batman vlámal do väzenia Belle Reve a Amande Wallerovej priamo pred nosom Deadshota oslobodil, aby sa potom na nich zosypal celý Samovražedný oddiel? No, Deadshotovu maloletú dcéru totiž uniesol jaštericí kult smrti Kobra, ktorý ju chce premeniť na svojho nového vodcu a tým sa jej otcovi diabolsky pomstiť. A ak ju má Batman zachrániť, musí to byť s Deadshotovou pomocou... pokiaľ teda slávny nájomný vrah bude súhlasiť s tým, že počas ich spolupráce nikoho nezabije. Samozrejme zabíjanie je akosi Deadshotova libůstka. A potom je tu taký menší problém s tým, že zatiaľ čo Batman ide po Kobre, po Batmanovi zatiaľ ide Samovražedný oddiel a ich nový veliteľ Captain Cold. Keď sa všetci stretnú a guľky a ľadové lúče začnú lietať, bude Deadshot schopný stať sa hrdinom, ktorým by podľa Batmana mal byť, aby zachránil svoju dcéru? Alebo Batman skončí v Samovražednom oddiele s bombou v mozgu?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Mačkáš mi hada, d€3!/e (recenzia Sebevražedný Oddíl: Přiškrcení)

Všetko dobré aj zlé sa raz končí a nie je tomu inak ani pri komiksových runoch. Ako dopadol záver Williamsovho Sebevražedného Oddílu vám prezradí recenzia.

0 komentárov