Nyxia povstáva (2019)

Emmett sa spolu s ostatnými členmi tímu Genesis zúfalo snaží vrátiť domov a získať sľubovanú odmenu. Spojí sa pritom s Imago, ktorých mesto leží po útoku Babylone v troskách. To však bolo súčasťou plánu, lebo jednu vec Babylon netuší. Tunajší svet sa chýli k svojmu koncu. Oba mesiace Edenu spejú k z...

Info

Slov. názov Nyxia povstáva
Orig. názov Nyxia Uprising
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Emmett sa spolu s ostatnými členmi tímu Genesis zúfalo snaží vrátiť domov a získať sľubovanú odmenu. Spojí sa pritom s Imago, ktorých mesto leží po útoku Babylone v troskách. To však bolo súčasťou plánu, lebo jednu vec Babylon netuší. Tunajší svet sa chýli k svojmu koncu. Oba mesiace Edenu spejú k zrážke, ktorej už nedá zabrániť. Imago zbudovali tajná odpaliská a rozhodli sa vylákať Babylon na svoju planétu, odsúdenú na zánik. Dokonalý plán, lenže cesta k úniku tímu Genesis je zničená. Skupina sa musí rozdeliť, aby v nehostinných oblastiach prežila a dorazila k novému odpalisku. Obe strany sa snažia získať výhodu a boj sa nevyhnutne presúva späť do vesmíru, kde sa Emmett so svojimi priateľmi a novými spojencami bude musieť s Babylonom stretnúť v poslednej bitke o kontrolu nad loďami. Ak v nej zvíťazí, potom v tejto neférovej ​​hre môžu raz a navždy vyhrať. Pre Imago, ktorých svet končí katastrofou, je to jediná šanca na prežitie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2020: Young Adult

Ďalší zo série článkov mapujúcich to najlepšie z fantastiky za rok 2020, tentoraz z kategórie Young Adult SFFH literatúry.

0 komentárov