Babylon 5 Zberateľská kartová hra (1997)

Zberateľská karetná hra zasadená do univerza Babyonu 5 a kopírujúca vývoj seriálu či ponúkajúca alternatívne scenárie hrania. Pre 2 a viac hráčov.

Info

Slov. názov Babylon 5 Zberateľská kartová hra
Orig. názov Babylon 5 Collectible Card Game
Hodnotenie 90 % (1 hodnotení)
Anotácia Zberateľská karetná hra zasadená do univerza Babyonu 5 a kopírujúca vývoj seriálu či ponúkajúca alternatívne scenárie hrania. Pre 2 a viac hráčov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Alexander Schneider @alex 24.09.2018 23:06:07
9
Kartová zberateľská hra Babylon 5 nie je jednoduchým orieškom na skusnutie. Najmä pre nových hráčov a tých, ktorí nehrajú stolové hry, môže byť dokonca až príliš komplikovaná. Na druhej tomu - ak ste fanúšikom seriálu - usilovnosť sa Vám oplatí a vy budete mať takto šancu prežiť v hre to a mnoho iného, čo bolo alebo mohlo byť v seriáli. Hra poskytuje veľkú šírku možností pre zloženie hrateľných (aj nehrateľných) balíčkov - máte tu možnosť spraviť z G'Kara telepata alebo z Delennovej prisluhovačku Drakhov, hoci všetko za určitú cenu. Čo sa týka mechaniky hry - ako som hovoril, nie je to prechádzka ružovou záhradou - musíte mať prehľad o mnohých štatistikách na stole, zároveň vytvárať v rámci multiplayeru aliancie s ostatnými hráčmi či sledovať vývin vzťahov medzi jednotlivými frakciami na stole. V hre sa okrem jednotlivých frakcií, ktorým "velí" stále daný veľvyslanec, nachádzajú aj mocnosti ako Tiene, Vorloni alebo Babylon 5, ktoré môžu cez určité karty ovplyvňovať hru... Je už len na hráčovi, ktorú taktiku si zvolí a ako nastaví svoj balíček kariet.
Šaňo aka Babcom @axolos 17.03.2010 13:25:30
8