Bod obnovy (2023)

Píše sa rok 2041 a svet sa ocitol na pokraji sociálnych a ekonomických rozdielov. Prelomový vedecký objav dal ľudstvu možnosť oživiť obete násilného trestného činu zálohovaním ich mozgu každé dva dni. Vďaka tomu má ambiciózny mladý detektív možnosť vyriešiť prípad zavraždeného páru, keď sa reštaurát...

Info

Slov. názov Bod obnovy
Orig. názov Bod obnovy
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Píše sa rok 2041 a svet sa ocitol na pokraji sociálnych a ekonomických rozdielov. Prelomový vedecký objav dal ľudstvu možnosť oživiť obete násilného trestného činu zálohovaním ich mozgu každé dva dni. Vďaka tomu má ambiciózny mladý detektív možnosť vyriešiť prípad zavraždeného páru, keď sa reštaurátorskému tímu podarí jedného z nich priviesť späť.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Roland Axenberg @martiner 27.01.2024 16:38:01
8
Audiovizuálne stránka je ohromujúca a nemá ďaleko k Hollywoodu (nikdy som si nepomyslel, že môže v Čechách vzniknúť film na úrovni nového Blade Runnera). Škoda len že dej trochu zaostáva. Zápletka je v globále v podstate jednoduchá detektívka, v detailoch naopak príliš prekombinovaná. Na druhej strane divákovu pozornosť spoľahlivo udrží celé takmer dve hodiny, takže v sumáre sa jedná o veľmi kvalitné sci-fi a pri chabej filmovej nádielke, možno dokonca sci-fi roku 2013.

Obrázky

Videá

Bod obnovy (2023) HD trailer české #scifi