Legenda o perlách naga (2017)

Mnohé storočia žili okrídlení a pozemský národ v harmónii. Ale jedného dňa prišla vojna, v ktorej Okrídlený národ prehral a stratil svoju schopnosť lietať. Teraz sa potomok kráľovského rodu Okrídleného národa snaží získať perly naga, aby s ich pomocou privolal zničenie ľudstva. Proti nemu stoja traj...

Info

Slov. názov Legenda o perlách naga
Orig. názov 鲛珠传
Hodnotenie 60 % (1 hodnotení)
Anotácia Mnohé storočia žili okrídlení a pozemský národ v harmónii. Ale jedného dňa prišla vojna, v ktorej Okrídlený národ prehral a stratil svoju schopnosť lietať. Teraz sa potomok kráľovského rodu Okrídleného národa snaží získať perly naga, aby s ich pomocou privolal zničenie ľudstva. Proti nemu stoja traja náhodní ne-hrdinovia, ktorí sa znenazdajky ocitajú v centre diania o záchranu ľudstva.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Alexander Schneider @alex 08.10.2018 14:13:32
6
Príjmený film akčnej ázijskej fantasy, ktorý trochu vystupuje nad šedý priemer najmä kulisami a spracovaním. Žiaľ, postavičky majú síce potenciál, no ten je roztrúsený po celom filme a tak žiadna z nich nechytí diváka natoľko, aby si to chcel pozrieť ešte raz alebo s očakávaním čakal na pokračovanie. Príjemným prekvapením je humor a veľmi často sme svedkami toho, že natáčanie si asi aj samotní herci a herečka veľmi užívali. Škoda, že je vo filme ako pesť na oko.