Something Wicked (2014)

Akčný mysteriózny triler Something Wicked je zasadený do stredne veľkého amerického mesta v Eugene, štát Oregon, na severozápadnom pobreží USA. Christine (Shantel VanSanten) a jej priateľ James (John Robinson) práve zmaturovali na Highlandskej strednej škole. Ich plánom je spoločne si užívať letné p...

Info

Slov. názov Something Wicked
Orig. názov Something Wicked
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Akčný mysteriózny triler Something Wicked je zasadený do stredne veľkého amerického mesta v Eugene, štát Oregon, na severozápadnom pobreží USA. Christine (Shantel VanSanten) a jej priateľ James (John Robinson) práve zmaturovali na Highlandskej strednej škole. Ich plánom je spoločne si užívať letné prázdniny a posunúť ich vzájomný vzťah na ďalšiu úroveň. Všetko vyzerá byť perfektné, až dokým dvojica nezistí, že ich na každom kroku sleduje mladík Ryan (Julian Morris), ktorý je Christine posadnutý, a urobí všetko preto, aby ju získal pre seba. Kvôli svojej pokrivenej mysli si začne namýšľať, že je jeho poslaním zachrániť Christine z rúk jej snúbenca Jamesa. Jeho psychóza sa ešte znásobí po sérii halucinácií, ktoré prežíva ukrývajúc sa vo svojej izbe. V týchto predstavách sa cez telefón rozpráva so svojou zosnulou matkou a fantazíruje o Christine a sebe, ako žijú vo vymyslenom ľúbostnom vzťahu. Ryan je síce šialený, no aj vysoko inteligentný, a dokáže perfektne manipulovať ľuďmi vo svojom okolí. To, čo sa na prvý pohľad zdá ako neškodné poblúznenie, sa zmení na nebezpečnú hru plnú násilia a podvodov. Stávka je vysoká a až do posledného okamihu nie je jasné, koho tento súboj pripraví o život.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Nedeľné hororové novinky.

Keďže hororov nám na úkor scifi trailerov pribúda čoraz viacej, pozrime sa čo nám to tí krvi/Money/lační fimári zase pripravili:)

0 komentárov

Obrázky

Videá

Trailer - Something wicked