Kovboj Bebop: Klopanie na nebeskú bránu (2001)

Po teroristickom výbuchu obyvateľstvo napadne smrteľný vírus. Je na posádke vesmírnej lode Bebop, aby našla zločinca, ktorý za týmto útokom stojí.

Info

Slov. názov Kovboj Bebop: Klopanie na nebeskú bránu
Orig. názov Kaubôi bibappu: Tengoku no tobira
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Po teroristickom výbuchu obyvateľstvo napadne smrteľný vírus. Je na posádke vesmírnej lode Bebop, aby našla zločinca, ktorý za týmto útokom stojí.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

8HitBoy @HB 30.04.2021 13:15:45
10
Výborné naviazanie na azda najlepšie anime všetkých čias. Knocking on Heaven's Door je možno najlepším "dielom" Cowboya Bebop a najlepšie zachytáva všetko, čo robí Bebopa Bebopom - kopa bitiek a prestreliek, do toho výborná bebopovská noir atmosféra. Tento film predstavuje kopu nových postáv, ktoré dokonale prevrátia životy našich hrdinov hore nohami. Tí sú presne takí, akých si ich pamätáme a akých sme si ich zamilovali. Spike nonšalantne flegmatický, Faye lenivá a poriadne drzá, Jet je klasicky rozvážnym adoptívnym oteckom všetkým členom posádky. Ed s Einom zabezpečujú najmä humornú stránku deja, keďže Ed tára hádam viac, než v ktorejkoľvek inej časti Bebopa vôbec. Všetci sú tak odlišní, ale pritom sú si tak blízki! Vynikajúce po všetkých stránkach. Pre fanúšikov seriálu absolútna povinnosť, ale viem si predstaviť, že film môže pre človeka doposiaľ Cowboyom Bebop nepobozkaného fungovať tiež - ako kvalitný scifi anime film. See you space cowboys...

Videá

Trailer - Trailer 1