Babylon 5: Na počiatku (1998)

... je film, ktorý Vám mnohé vysvetlí. Ako došlo v Minbarijsko-zemskej vojne? Ako sa počas nej správali jednotliví hrdinovia? Delenn, Sheridan, G´Kar, Franklin, Londo? A čo sa dialo ďalej?

Info

Slov. názov Babylon 5: Na počiatku
Orig. názov Babylon 5: In the Beginning
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia ... je film, ktorý Vám mnohé vysvetlí. Ako došlo v Minbarijsko-zemskej vojne? Ako sa počas nej správali jednotliví hrdinovia? Delenn, Sheridan, G´Kar, Franklin, Londo? A čo sa dialo ďalej?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
John Sheridan Bruce Boxleitner
Delenn Mira Furlan
Stephen Franklin Richard Biggs
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 26.09.2018 21:47:59
8
Pre mňa osobne asi najlepší "babylonský" film. Toto dielo zobrazuje udalosti okolo zemsko-mimbarijskej vojny, počas ktorej kosťohlavci takmer boli len krok od vyhladenia celej našej rasy. Našťastie sa im to nepodarilo :) V podstate každá z hlavných postáv seriálu hrá vo filme nejakú úlohu a film ich pomáha lepšie vysvetliť a prehlbuje ich charakter. Zároveň to robí istý bordel s kontinuitou, ale čert to ber, hlavne že je sranda! Bojové scény sú dobré, ale bohužiaľ nesiahajú tým najlepším zo seriálu ani po pás (ale po kolená hej). Asi zčasti ide aj to to, že minbarijci sú o toľko vyspelejší ako ľudia, že ich taktika pozostáva z letu vpred paľbz všetkými zbraňami. Film je celkom sentimentálny a keď máte radi "feels" tak si podľa mňa príjdete na svoje. Jednoynačne odporúčam.
Šaňo aka Babcom @axolos 07.03.2009 00:34:18
7