Torchwood (2006)

Kapitán Jack Harkness, bývalý časový agent z 51. storočia, ktorý bol posledne videný s Doktorom, sa presunie do Cardiffu 21. storočia. Tu sa stáva členom Inštitútu Torchwood, samostatnej vyšetrovacej jednotky založenej kráľovnou Viktóriou na boj proti nadprirodzeným a mimozemským hrozbám.

Info

Slov. názov Torchwood
Orig. názov Torchwood
Hodnotenie 85 % (2 hodnotení)
Anotácia Kapitán Jack Harkness, bývalý časový agent z 51. storočia, ktorý bol posledne videný s Doktorom, sa presunie do Cardiffu 21. storočia. Tu sa stáva členom Inštitútu Torchwood, samostatnej vyšetrovacej jednotky založenej kráľovnou Viktóriou na boj proti nadprirodzeným a mimozemským hrozbám.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Jack Harkness John Barrowman
Gwen Cooper Eve Myles
Ianto Jones Gareth David-Lloyd
Owen Harper Burn Gorman
Filmová história scifi

Minirecenzie

soyka @soyka 30.10.2023 22:34:22
9
Stano Lacko @stano 23.10.2016 11:47:52
8
Výborný spinoff zo sveta Doctor Who, ktorý ukazuje, že tých mimozemských záležitostí, ktoré je nutné riešiť je oveľa viac. Pre fanúšikov doporučujem dopozerať len tretiu sériu, ktorá je neskutočná. Štvrtú sériu je najlepšie nepozerať, produkciu prevzali to američania, a má to ďaleko od pôvodného seriálu. Čiže hodnotím len prvé tri série (štvrtú by som braj skôr ako spin-off Torchwoodu).

Články

Americká verzia Torchwoodu?

Podľa správ z Hollywood Reportera americká stanica Fox práve rozmýšľa o vývoji americkej verzie britskej scifi hitovky Torchwood.

0 komentárov

Videá

Trailer - Torchwood