Ukážka: Martin Benkovič - Lovec

Ukážka z horúcej novinky Lovec od Martina Benkoviča.
cyberstorm
Filmová história scifi
Lovec. Prvé vydanie (Artis Omnis, 2023).
Lovec. Prvé vydanie (Artis Omnis, 2023). Disclaimer
Lov sa začína. Korisť nie je len jedna a nie len tak niekto. Z tieňa vystupuje Organizácia, ktorá už dlho zasahuje do Ajrišovho života. Objavuje sa nový nepriateľ. Spojenectvá sa premiešajú a vlastné záujmy musia ísť opäť bokom. Ajriš sa nechá naverbovať na záchrannú misiu na neznáme miesto a aj tentoraz sa k nemu pridá Ezechiáš s Jegorom. Zia s Luciou takisto nezostanú bokom. Čo všetko bude musieť Ajriš pretrpieť a čoho všetkého sa bude musieť vzdať, aby získal späť svoju rodinu?
Putovná fantasy šmrncnutá steampunkom uzatvára akčnú sériu AJRIŠ. Predchádzajúce diely Štvanec a Trestanec rozohrali divokú jazdu, v ktorej hlavný hrdina postupne odkrýval netušené tajomstvá svojho života.


Martin Benkovič
_
Martin Benkovič (*1982) sa narodil a žije v Bratislave spolu s manželkou a synom. Pracuje v IT korporáte. Je fanúšikom sci-fi, urban fantasy, komiksov a počítačových hier, predovšetkým sa však venuje písaniu. V poviedkovej súťaži Martinus Cena Fantázie opakovane zaujal porotu aj hlasujúcu verejnosť, až napokon v roku 2020 získal v tejto najprestížnejšej poviedkovej súťaži Hlavnú cenu, ako aj Cenu poroty za poviedku Na vlastnej koži. V roku 2021 mu vyšla debutová kniha Štvanec zo série Ajriš. O rok nato séria pokračovala knihou Trestanec. Trilógiu zavŕši v roku 2023 posledným dielom s názvom Lovec.


Martin Benkovič - Lovec
Séria: Ajriš #3
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2023
Vydanie: prvé
Jazyk: slovenský
Počet strán: 496
Väzba: mäkká / brožovaná
Obálka: Martin Cuco Luciak
ISBN: 978-80-8201-215-9


Odkazy:
Vydavateľstvo Artis Omnis.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2023)

Lovec

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2023)

Lovec