Ukážka: Martin Benkovič - Lovec

Ukážka z horúcej novinky Lovec od Martina Benkoviča.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Lovec. Prvé vydanie (Artis Omnis, 2023).
Lovec. Prvé vydanie (Artis Omnis, 2023). Disclaimer
Lov sa začína. Korisť nie je len jedna a nie len tak niekto. Z tieňa vystupuje Organizácia, ktorá už dlho zasahuje do Ajrišovho života. Objavuje sa nový nepriateľ. Spojenectvá sa premiešajú a vlastné záujmy musia ísť opäť bokom. Ajriš sa nechá naverbovať na záchrannú misiu na neznáme miesto a aj tentoraz sa k nemu pridá Ezechiáš s Jegorom. Zia s Luciou takisto nezostanú bokom. Čo všetko bude musieť Ajriš pretrpieť a čoho všetkého sa bude musieť vzdať, aby získal späť svoju rodinu?
Putovná fantasy šmrncnutá steampunkom uzatvára akčnú sériu AJRIŠ. Predchádzajúce diely Štvanec a Trestanec rozohrali divokú jazdu, v ktorej hlavný hrdina postupne odkrýval netušené tajomstvá svojho života.


Martin Benkovič
_
Martin Benkovič (*1982) sa narodil a žije v Bratislave spolu s manželkou a synom. Pracuje v IT korporáte. Je fanúšikom sci-fi, urban fantasy, komiksov a počítačových hier, predovšetkým sa však venuje písaniu. V poviedkovej súťaži Martinus Cena Fantázie opakovane zaujal porotu aj hlasujúcu verejnosť, až napokon v roku 2020 získal v tejto najprestížnejšej poviedkovej súťaži Hlavnú cenu, ako aj Cenu poroty za poviedku Na vlastnej koži. V roku 2021 mu vyšla debutová kniha Štvanec zo série Ajriš. O rok nato séria pokračovala knihou Trestanec. Trilógiu zavŕši v roku 2023 posledným dielom s názvom Lovec.


Martin Benkovič - Lovec
Séria: Ajriš #3
Vydavateľstvo: Artis Omnis
Rok vydania: 2023
Vydanie: prvé
Jazyk: slovenský
Počet strán: 496
Väzba: mäkká / brožovaná
Obálka: Martin Cuco Luciak
ISBN: 978-80-8201-215-9


Odkazy:
Vydavateľstvo Artis Omnis.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

(2023)

Lovec

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2023)

Lovec