Fantastická poviedka – 1. kolo 2024 – Vyhodnotenie už v pondelok!

S novým rokom prichádza viacej cien!
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Vyhodnotenie tohto kola prebehne v priamom prenose na streame 8. apríla o 19:00 na našom Twichi. Vidíme sa!

Aby sme vás hneď na úvod nenaťahovali, tak oznamujeme do sveta, že systém odmeňovania sa mení nasledovným spôsobom:
Cenu redakcie vyhráva poviedka, ktorá v danom kole najviac zaujala porotu redakcie scifi.sk. Autor/ka víťaznej poviedky získa autorský honorár 50 eur.
Cenu čitateľov vyhráva poviedka, ktorá má najlepšie priemerné hodnotenie, to ale musí byť vyššie ako 8 bodov. Autor/ka víťaznej poviedky získa autorský honorár 50 eur. Za predpokladu, že poviedka neprekročí hranicu 8 bodov, získava autor vecnú cenu. Ušetrených 50 eur poputuje poviedke, ktorú znovu určí porota.
Tieto ocenenia môže a nemusí získať tá istá poviedka.
Dokonca sa šušká čosi aj o elektornickom zborníku!
O tieto ceny sa v prvom kole roku 2024 pobijú nasledujúce poviedky:
A čo teraz?
Každý deň uverejníme jednu poviedku a vy ich budete komentovať a bodovať na škále 1 – 10. Odmeníme aj našich čitateľov, zvyžrebujeme jedného z komentujúcich a odmeníme ho vecnou cenou.
Boduje sa do konca mesiaca 31. marca a výsledky vyhlásime na našom Twichi. O dátume vyhlásenia výsledkov vás budeme informovať.
Chcete sa zapojiť do ďalšieho kola? Najblišie kolo je anonymné a má uzávierku 30.4.2024 a najbližšie neanonymné kolo má uzávierku 30. júna 2024. Pridajte poviedky na našu stránku, nezabudnite si správne vybrať kategóriu Fantastická poviedka, uzávierka 30. júna ALEBO Fantastická poviedka — anonymné kolo, uzávierka 30. apríla a podľa vášho výberu vás následne zaradíme do najbližšieho anonymného alebo neanonymného kola.
Chcete uverejniť svoju žánrovú poviedku aj mimo našej výzvy? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme akúkoľvek žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Stačí, ak ju pri pridávaní označíte ako nesúťažnú. Uverejňujeme však iba poviedky s fantastickým prvkom, toto pravidlo sa týka aj hororov.
Ak máte radi adrenalín alebo sa snažíte nájsť dôvod niečo napísať, zapojte sa do akcie Poviedky na počkanie, ktorá sa koná raz mesačne v sobotu o 19:00. Tešíme sa na vás!
V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte cez Facebook, e-mail poviedky@scifi.sk alebo rovno komentárom pod týmto článkom.
Kompletné pravidlá nájdete v článku Fantastická poviedka pokračuje.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Martin Hlavňa
Môj tip na TOP 3 je tentokrát:
1. Plešaté svetlušky
2. Chľasť of Us
3. Čierna Annis
26.03.2024
Veles
Môj tip:
1. Plešaté svetlušky
2. Nápadníci
3. Chľast of Us
31.03.2024
BlackTom
Môj tip:
1) Plešaté svetlušky
2) Chľast of Us
3) Nápadníci
31.03.2024

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB