Ewan McGregor sa ako Black Mask zaradí do DC Universe

DC má novú posilu - Ewana McGregora
Filmová história scifi
Nadšenie fanúšikov z pripravovaného filmu Birds of Prey od DC narastá. K hviezdam ako Margot Robbie, Jurnee Smollet-Bell a Mary Elizabeth Winstead sa pridá aj obľúbený majster Jedi.
A nebude ním nikto iný ako predstaviteľ Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor. Podľa stránok the Wrap a io9, prebiehajú s McGregorom finálne rokovania o hraní filmového zloducha Black Mask. Vo filme bude čeliť Harley Quinn (Robbie), Black Canary (Smollet-Bell), Huntress (Winstead), a aj Renee Montoyovej (Rosie Perez).
Pre DC herec predstavuje ďalší skvelý úlovok, pretože nedávno nalákali na spoluprácu Jamesa Gunna, ktorý bol pred časom prepustený z marvelovských Strážcov Galaxie 3. McGregor taktiež spolupracuje so spoločnosťou Disney (jeho najnovší film je Christopher Robin od Disneyho) a pošuškávalo sa, že si zopakuje rolu Obi-Wana Kenobiho v jednom zo samostatných Star Wars príbehov. Keďže sa zatiaľ na takomto filme nepracuje, McGregora najala spoločnosť Warner Bros., aby si zahral Dannyho Torrenca v pokračovaní Žiarenia od Stephena Kinga, Doktor Spánok, a nateraz tak zostáva v ich tíme.
V komiksoch je Black Mask šéfom kriminálnikov, ktorý je známy svojimi potýčkami s Batmanom. V Birds of Pray ho ale čaká skupina protivníčok.
Birds of Prey režíruje Cathy Yan a premiéra je naplánovaná na február 2020.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.