Editorial - November 2008

Podporte scifi.sk
November.
A príprava na chabú zvyšnú sezónu tohto roku... Mnohé hotové filmy, ktoré boli plánované na tento rok totiž uvidíme až na budúci. Ako príklad - šieste pokračovanie Harryho Pottera.
Napriek tomu, čakanie nám zjemní aspoň pár kreslených filmov s rozprávajúcimi zvieratkami (je to scifi?) a tínedžerská upíria romnatika z pera Stephanie Meyersovej, ktorá sa už šíri aj na slovenskom knižnom trhu.
Na scifi.sk sme sa konečne dostali k úprave niekoľkých veci:
- rozšírili sme hodnotenie na filmy, seriály a epizódy, takže ak si registrovaný/á na scifi.sk, môžeš sa pustiť do prehrabávania našej databázy a hodnotiť veci v nej. Ešte musíme vychytať niekoľko vecí - napr. aby nebolo možné hodnotiť veci, ktoré ešte nemali svoju premiéru, ale aj tam sa dostaneme,
- okrem toho sme konečne upravili radenie poviedok a pridali nové radenie podľa hodnotenia, takže máte možnosť si pozrieť tie najlepšie z vašej tvorby.
Ak máte nejaké pripomienky, hoďte ich do reakcií. Potešíme sa nim!
Za redakciu scifi.sk
Šaňo "Babcom" Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Súmrak

Diskusia

Stano Lacko
Okej, tak ja to zacnem, potrebujeme hlavne data. Takze vazeni priaznivci scifi, ked niekde uvidite hodnotenie tak ho prisim vyplnte, pouzite to bude na dobru vec, pretoze sa potom budu diat velmi zaujimave veci, hlavne v poviedkach.
18.11.2008
Stano Lacko
Nebolo to tu spomenute, ale zacali sme s pokusnou prevadzkou pridavania epizod k jednotlivym serialom priamo cez web stranku, takze ked si prihlaseny, a zistili ste, ze vasa oblubena epizoda nejakeho serveru nie je v databaze, tak ju mozete rovno pridat a hned aj odohnotit ;-)
18.11.2008
xius
Chyb je viac, ale predpokladam, ze o vsetkych viete. :) Aaaa som rad, ze sa to konecne pohlo, yay!
02.12.2008
Stano Lacko
Dufam, ze si si nechal zapnute sledovanie aktualnej temy pri pridavani tvojho prispevku a toto teraz citas v emaily ;-)
02.12.2008
draculin
zaujimave veci? co take?..ale super vidiet ze sa nam to tu len zlepsuje a zlepsuje .)
08.12.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2008)

Súmrak