300: Rise of an Empire - Trailer

Kráľ Leonidas a jeho 300 verných sú mŕtvi. Bitka o Termopyly skončila, boj o Grécko začína...
Podporte scifi.sk
Keď v roku 2007 vpochodovalo do kín 300 Sparťanov, málokto pochyboval o úspechu tohto projektu. Jednak za to môže skvelá komiksová predloha od Fanka Millera, jednak réžia a scenár (Zack Snyder) spojená s perfektnými špeciálnymi efektmi a výkon hercov. V neposlednom rade svoje plus istotne pridal fakt, že film, aj jeho komiksová predloha, vychádzali zo skutočných historických udalostí. Ako veľmi sa držali faktov, necháme na historikov. No keďže bitka o Termopyly bola len jednou z mnohých udalostí dlhodobých Grécko-Perzských vojen, bolo len otázkou času, kedy sa do kín dostane ďalší diel vo forme pre- alebo sequelu.
300: Rise of an Empire - Plagát - 2
300: Rise of an Empire - Plagát - 2 / Zdroj Disclaimer
Pred nedávnom sa na internete objavilo pár informácií a trailer na sequel pod názvom 300: Rise of an Empire.
Kráľ Leonidas a jeho 300 verných sú mŕtvi. Bitka o Termopyly skončila, boj o Grécko začína...
300: Rise of an Empire - Trailer - Trailer 1 Disclaimer
O scenár pre film, ktorý vznikol na základe zatiaľ ešte nepublikovaného Millerovho komiksu, sa postarala dvojica Zack Snyder a Kurt Johnstad. Napriek tomu, že má réžiu na starosti Noam Murro, málo známy režisér, ktorý má na konte iba romantickú komédiu Smart People, vyzerá trailer lákavo. Vo videu (v doprovode s úžasnou hudbou od Position Music) si v dve a pol minútach môžme vychutnať náčrt deja, ktorý rozpráva o pokračujúcom boji Grékov proti Perzskej ríši na čele s velekráľom Xerxom. Tentokrát sa mu pri Salamíne postaví spojená grécka flotila na čele s Aténčanmi. Hlavným hrdinom bude veliteľ spojených síl, aténsky stratég Themistoklés (Sullivan Stapleton), no stretneme sa aj so spartskou kráľovnou Gorgo (Lena Headey), manželkou padlého Leonida, či samotným Xerxom (Rodrigo Santoro) a jeho spojenkou, kráľovnou Artemisiou (Eva Green).
300: Rise of an Empire - Plagát - 3
300: Rise of an Empire - Plagát - 3 / Zdroj Disclaimer
Uvidíme, ako sa bude dariť pokračovaniu legendy, a či bude dosť pary na to, aby vznila ďalšia časť. Veď, materialu je dosť...čo tak Bitka o Maratón?

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

kAnYs
Dalsia stylizovana bezducha rezacka? Uz ma prestavaju taketo kraviny bavit. Furt to iste do kola.
24.06.2013
andrej android praznovsky
Sranda je ze film sa vola 300: bla bla bla a vojakov na strane grecka bude 5000 nie? ale nechaju tam to 300 aby fanusikovia povodneho filmu vedeli o co ide,sranda je ze ked som isiel okolo Termopyl , a videl som tie hory a uzinu tak prostredie bolo od filmu na hony vzdialene... Ale Frank Miller to ma z USA daleko tak to je pochopitelne...:) Ale ktovie ako si povedie tento film, je tam zmena na poste rezisera, snyder uz len produkuje /mal plne ruky prace s Man of steel, ktory produkoval dalsi reziser:)))))/. Nechajme sa prekvapit.
24.06.2013
Aldeberan
Tak 300 je znacka ako kazda ina, ale nazov je fakt funny .Ja osobne sa rad pozriem, ako ten hajzel holohlavy dostane po hube.
26.06.2013
andrej android praznovsky
Pri tych restartoch rebootoch a alternatinych vetbvach v poslednej dobe by som sa ani necudoval keby perzia vyhrala :)
27.06.2013
Aldeberan
ze by sa ajatolah Chomejni vratil naspat v case aj s nejakou tou cervenou hmotou?
27.06.2013
andrej android praznovsky
Alebo Jiri Sovak s kufrikom:)))))))
28.06.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB