"Som proste najlepšííí"

Poviedky na počkanie XI.
Filmová história scifi
Vliekol som sa tmavou ulicou aj s vrecom na pleci. Milá vražda dieťatka na večer, jé, to je zážitok. Musím si to zopakovať častejšie - ten adrenalín a pritom chladný pokoj... Mňam. A samozrejme, žiadne stopy.
Odbočil som doprava a potom ešte raz doprava do malej nenápadnej uličky. Svietila tu len jedna pouličná lampa, žltým svetlom osvetľovala tri kontejnery. Bezstarostne som si pospevoval: „Nie je nikto ako som jáááá... Som úplne najlepšíííí... Som proste náááj... Úplne najlepšíííí...“
Podišiel som k poslednému a otvoril ho, že reku to decko doňho hodím. Trošku ma prekvapilo, čo som tam uvidel. Hmm... nohy? Len nohy? Otvorím druhý, trup. Bože! V treťom bola hlava. Za mnou sa ozval smiech: „Poznáš ten vtip o čiernom humore a o morbídnom humore? Čierny humor: jedno decko v jednom kontajneri, morbídny humor: jedno decko v troch kontajneroch. Tak kto je tu najlepší zlato?“ Opäť hlasný smiech.
Tresol som to sprosté vrece s deckom o zem.
Najviac ma nasralo, že to bola žena.

Ester Magyarová

Ester Magyarová

Diskusia

SARS
Morbídne kruté, btw: Ten vtip patrí medzi moje obľúbené ;).
06.04.2014
Marek Páperíčko Brenišin
Krátke, ale hoci ten vtip poznám, obrat v pointe ma prekvapil :-D Skvelé, dal som 7 :-)
06.04.2014
Culter
Brutal jednohubka, chcelo to záverečný súboj o to, kto z koho... :) a netrúfam si odhadovať, akou formou by tá bitka pri takých úchyloch prebiehala. :)
06.04.2014
Puf
Ja ten vtip nepoznam. Takze som sa pobavila :)
06.04.2014
William Cody
Tiež nepoznám, ale to "nadľahčené" písanie o krutých veciach nevyznelo silene. Uplna pohoda :).
07.04.2014
Nadalan
Vtipné a dobré :-)
08.04.2014
Ester Magyarová
To bola len taká fakt že jednohubka, lebo v nedeľu som veľa času na PNP nemala, ale keď som uvidela tému a hneď ma napadol ten vtip, nemohla som nevyužiť, hoci by sa to určite dalo ešte rozvinúť :) Každopádne ďakujem za odozvy. :)
09.04.2014
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte najprv poviedku ohodnotiť.