spacenews

Filmová história scifi
Máme za sebou znova rok plný anime. Dobré anime, nepozerateľné anime, epické príbehy, ktoré v nás rozprúdili sny dosiahnuť niečo veľké, ako aj série, ktoré chytili za srdce a do očí priniesli slané vodopády.
Po veľmi silnej jarnej sezóne, kedy sme nestíhali pozerať ani zďaleka všetko, čo by sme chceli, tu máme leto. Oddych, dovolenky, 30-stupňové horúčavy a nová dávka letných anime seriálov. Na prvý pohľad tu chýbajú veľké mená, ktoré by ihneď upútali pozornosť, teda až na pár sequelov. Predsa len, tie najväčšie tohtoročné trháky prídu až na jeseň, poprípade neskôr.
Spopod snehu pomaly vykúkajú steblá trávy. Príroda sa prebúdza. Dlhá zima končí a je čas privítať jar. Spolu s jarou prichádza ale aj vyvrcholenie konfliktu dvoch táborov ľudí. Hlavný hrdina Senku je odhodlaný za každú cenu stáť za svojimi ideálmi a vedou.
Zabudnite na súboje vlkov, na búrlivú lásku študentov či snahu prekonať traumu. Boj s Titanmi dávno skončil, čarodejnice sa odobrali na odpočinok a detské naháňačky s príšerami... no, veď viete.
Ešte sme si ani nestihli vydýchnuť po napínavom finále nového šónen trháku a už tu máme info o jeho pokračovaní.
Zima tu je už v plnom prúde a to vidieť nielen na snežných závejoch von oknom, ale aj na programe anime seriálov.
Tak čo, aký bol rok 2020 na poli anime? Poďme sa naň spolu pozrieť!
2020 je za nami a s novým rokom začína aj nová sezóna anime seriálov. Zimná nádielka je tentokrát ozaj bohatá.
Po 3 mesiacoch sme sa dočkali záberov z nového anime, ktoré adaptuje pôvodnú Shaman King mangu.
Letná anime sezóna je v plnom prúde a síce tu máme zopár noviniek, dá sa povedať, že v pozornosti divákov sú na prvom mieste sequely. Ako je na tom ale redakcia scifi.sk?
Rozhodli sme sa podeliť s vami o pár seriálov, ktoré si toto leto získali svojimi prvými epizódami našu pozornosť, poprípade o najväčšie sklamania.