Grimbur

Bookworm.

Info

Prezývka Grimbur
Web:
Členom scifi.sk: 6 rokov
Naposledy online: 28.07.2025
E-mail:
Facebook:
Instagram:
Twitter:
YouTube channel:
LinkedIn:
Snapchat:
Aktivita
Index:
Zbierka: 0
Ponúka / Hľadá: 0 / 0
Komentáre: 28
Články: 0
Poviedky: 31

Zbierka - ponúka

Grimbur ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré má navyše.

Zbierka - hľadá

Grimbur ešte nepridal žiadne dielo do zoznamu, ktoré hľadá.

Zbierka - najnovšie

Grimbur ešte nepridal žiadne dielo do svojej zbierky.

Diskusia

Šťastný princ
Ďakujem a vážim si vaše postrehy. Premýšľal som už dlho, či nevytvorím youtube kanál zameraný na poviedky a možno nejaké gramatické okienko. Formou, neviem gramatiku tak sa ju naučme spolu. Lepšie mi ide písanie takzvaného first draftu, ako editovanie. Mohol by som každý deň keď nepracujem napísať novú poviedku alebo jednoducho pokračovať v príbehu a urobiť tak menší youtubový román. Možno by som zahrnul do písania aj nejaké zadania z komentárov. Ale ako vravím, je to len nápad. Neviem či by to niekto sledoval. Jeden z dôvodov prečo už nie som tak aktívny na tejto stránke je slabá interakcia. Čo motivuje mňa osobne písať je publikum. Zdá sa mi, že sa v poslednej dobe rozrastá spisovateľské povedomie. Viac ľudí sa tomu začína venovať. Čo by ste povedali na pravidelný prísun youtube poviedok? Povedzme, že najprv prečítam hotovú poviedku a vycapím ju na obrazovku pre toho, kto radšej číta a potom druhá polka bude samotné písanie poviedky ako som na to šiel. Ak to celé znie ako somarina, tak sa budem jednoducho venovať esejám v angline. Zaujímalo by vás pokračovanie tejto poviedky? Bol by lepší písomný formát alebo video?
28.07.2025 18:56:27

Poviedky na počkanie (105.) - Vyhodnotenie
https://www.youtube.com/watch? v=ZOWozFowPg8 Keby si to chcel niekto pre srandu aj pozrieť. Inak vystrihol som asi minútu toho ako maturujem s pridávaním poviedky. Ja viem, že som to mal pred nosom a stačilo otvoriť oči. Ale no. Bolo to narýchlo a robievam to raz za čas. Ako aj iné veci :D
26.07.2025 20:51:39

Vo svite krvi
Čavko, dikeska. Máš dobrý vkus :D
29.10.2023 10:13:32

Event HorizonT
You dont even know…
25.09.2023 14:28:17

Horúca noc
Ok dík. Čo sa chat gpt týka, no neviem po anglicky písať dosť dobre, aby som to vedel aj niekam poslať. Nepíše za mňa, len mi opravuje gramatiku a občas niečo preloží. A tie časy. Vraj sa môžu striedať, spestruje to dynamiku deja. Samému mi tento problém dlho vŕtal v hlave. Nie som vyštudovaný slovenčinár a mám proste slabšiu gramatiku. Tak si pomáham ako viem. Teraz sa učím tú anglickú aby som mohol gramarly a gpt úplne vynechať. Ak by niekto iný videl nedostatky v mojej štylistike rád sa dozviem čo som pokazil aj ako to má byť správne. Každopádne ešte raz ďakujem za input.
29.07.2023 07:36:48

Minirecenzie

Grimbur ešte nepridal žiadnu minirecenziu.

Články

Grimbur ešte nepridal žiadnu spacenews.

Poviedky

Voňavý kúpeľ

Je to tragédia.

3 komentárov

Vo svite krvi

.

3 komentárov

Event HorizonT

Nie je čas na hlúposti.

5 komentárov

Horúca noc

na púšti za horúcej noci

7 komentárov

Za česť a slávu.

Inšpirujúci príbeh o odvahe obyčajného, no chrabrého a čestného muža.

5 komentárov