Zlatá (2021)

Očarujúce rozprávkový román od autorky bestsellerovej série Mesačnej kroniky. Obyčajná mlynárova dcéra Serilda má neobyčajný dar: spriadať uhrančivé a fantazijné príbehy, v ktorých zdanlivo nie je ani štipka pravdy. Jedným z nich však upúta krutého Kráľa duchov, pána nemŕtvych lovcov a prízrakov v t...

Info

Slov. názov Zlatá
Orig. názov Gilded
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Očarujúce rozprávkový román od autorky bestsellerovej série Mesačnej kroniky. Obyčajná mlynárova dcéra Serilda má neobyčajný dar: spriadať uhrančivé a fantazijné príbehy, v ktorých zdanlivo nie je ani štipka pravdy. Jedným z nich však upúta krutého Kráľa duchov, pána nemŕtvych lovcov a prízrakov v temnom svete plnom záhadných bytostí. Dostane od neho nesplniteľnú úlohu: upliesť zlato zo slamy. Ak neuspeje, zomrie. Zúfalé dievča mimovoľne privolá zvláštneho chlapca. Ten jej pomôže... ale za istú cenu. Dokáže Serilda odhaliť tajomstvo hradu Kráľa duchov a prežiť v magickom svete?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov