JoJo: Stone Ocean oficiálne potvrdený

Legendárna séria JoJo's Bizarre Adventure bude pokračovať ďalšou sériou anime.
8HitBoy
Podporte scifi.sk
To, o čom sa dlhé mesiace len šuškalo, sa dnes stalo oficiálne realitou! Japonské štúdio David Production na veľkej online udalosti Joestar The Inherited Soul oznámilo, že mimoriadne populárne anime JoJo's Bizarre Adventure bude pokračovať ďalšou, už šiestou sériou. Tá nesie podtitul Stone Ocean.
JoJo's Bizarre Adventure je kultovou ságou, ktorá vychádza nepretržite už od roku 1987. Rámcovým dejom JoJa je dlhoročný konflikt rodiny Joestarovcov a pomstychtivého upíra Dia Branda, ktorého cieľom je získať nadvládu nad celým ľudstvom.
Jolyne Cujoh Jolyne Cujoh
Jolyne Cujoh Disclaimer
Po technickej stránke je JoJo antológiou - v každom dieli sledujeme samostatný príbeh s odlišným hlavným hrdinom. Hrdinkou najnovšieho dielu bude mladá žena menom Jolyne Cujoh. Jolyne, citlivé dievča, ktoré zanevrelo na svet po dlhoročnom zanedbávaní zo strany svojho otca, sa po nešťastnej náhode dostáva do väzenia za zločin, ktorý nespáchala. Čoskoro však má zistiť, že sa celý čas jedná len o ďalší komplot Dia a jeho najvernejších služobníkov. Dokáže Jolyne v sebe prebudiť hrdinku a vysporiadať sa so všetkými polenami, ktoré jej osud hádže pod nohy?
Voice actorkou Jolyne Cujoh sa stala pomerne neznáma Ai Fairouz. Táto 27-ročná Japonka sa počas udalosti vyjadrila, že k voice actingu sa dostala práve vďaka svojej dlhoročnej láske k JoJovi, takže rola Jolyne je pre ňu splneným snom. Môžeme ju poznať najmä vďaka rolám Hibiki Sakury z anime How Heavy Are the Dumbbells You Lift? a Emily Orange z anime Kandagawa Jet Girls.
Ai Fairouz - VA Jolyne Cujoh Ai Fairouz - VA Jolyne Cujoh
Ai Fairouz - VA Jolyne Cujoh Disclaimer
Dátum premiéry zatiaľ nebol oznámený, avšak predpokladá sa, že produkcia anime je v neskorších fázach a už čoskoro by sme sa mohli dočkať bližších informácií.
Stone Ocean - trailer Disclaimer

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Diskusia

8HitBoy
Priznám sa, tento článok mi priniesol zatiaľ najväčšiu radosť za celé moje pôsobenie na tomto webe a je to pre mňa nesmierne dôležitá a radostná téma a udalosť. Fakt dávno ma nič tak veľmi nepotešilo, ako toto kratučké minútové video a obrázok mojej obľúbenej postavy. 🦋🦋🦋 Snáď sa niektorí aspoň čiastočne tešíte so mnou :)
04.04.2021
Martin-san
anooooo, teším sa viac ako kresťania na druhý príchod Kristovho vedomia
04.04.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.