The Suicide Squad: R-kové antihrdinské šialenstvo je tu!

James Gunn, tvorca úspešných The Guardians of the Galaxy, nám predstavuje svoj pohľad na nesúrodú partičku zloduchov, ktorí proti svojej vôli zachraňujú svet.
8HitBoy
Podporte scifi.sk
Ak sa po filme z roku 2016 na novú Suicide Squad netešíte, nikto vám to nemôže mať za zlé. Film, ktorý vzbudzoval veľké nádeje fanúšikov komiksových filmov po celom svete sa napokon ukázal byť neveľmi kvalitnou zlátaninou, ktorej najlepšou súčasťou bol okrem Willa Smitha a Margot Robbie akurát tak podarený soundtrack. Nová verzia príbehu, za ktorou stojí populárny James Gunn, vyzerá však už na prvý pohľad podstatne podivnejšie, akčnejšie a bláznivejšie. Nič menej by sme azda od Gunna, ktorý nám priniesol výborných The Guardians of the Galaxy, ani nečakali.
The Suicide Squad The Suicide Squad
The Suicide Squad Disclaimer
Nová R-ková verzia príbehu si ponechala od svojho predchodcu viacero hrdinov - okrem Harley Quinn sa vracia Amanda Waller v podaní Violy Davis, Captain Boomerang, ktorého hrá Jai Courtney, a Joel Kinnaman ako Rick Flag. Prirodzeným nástupcom Smithovho Deadshota vyzerá byť skvelý Idris Elba, ktorý si zahrá Bloodsporta. Ostáva nám veriť, že Gunn nesklame ani tentokrát, a predstaví nám dobre napísanú bláznivú a krvavú jazdu. Margot Robbie nám totižto už v Birds of Prey ukázala, že Harley Quinn má potenciál byť naozaj skvelou postavou a nielen eyecandy s bejzbalkou. A to platí pre všetkých hrdinov, Bloodsportom počnúc a nádherne bizarným King Sharkom končiac. Verme, že sa tento film vydarí.
Dátum premiéry bol stanovený na 6. august.
The Suicide Squad - Trailer - The Suicide Squad trailer Disclaimer

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Roland Axenberg
Od omilosteného Gunna sa teším najviac na The Guardians of the Galaxy 3.
27.03.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB