Viktoriánska superhrdinovka The Nevers dostáva oficiálny trailer!

Superhrdinský seriál z viktoriánskeho prostredia, za ktorým stojí známy Joss Whedon, sa konečne dočkal oficiálneho traileru.
8HitBoy
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Už čoskoro sa dočkáme očakávanej superhrdinskej série z mysle Jossa Whedona s názvom The Nevers. Tento zaujímavo vyzerajúci projekt, zasadený do doby viktoriánskeho Anglicka, nás zoznamuje s ľuďmi, ktorí sú Touched (dotknutí), teda sa v nich za zvláštnych okolností prebúdzajú nadprirodzené schopnosti. Týmito schopnosťami ovplývajú z nám doposiaľ neznámeho dôvodu prakticky len ženy. Našimi hlavnými hrdinkami sú dve z nich - tajomná vdova Amalia (Laura Donnelly) a geniálna vynálezkyňa Penance (Ann Skelly). Tieto dve ženy spájajú svoje sily, aby poskytli domov ostatným Touched ženám a zároveň vzdorovali rozličným silám zla.
The Nevers The Nevers
The Nevers Disclaimer
Samotný Joss Whedon, ktorý stojí za hitmi ako Avengers, Buffy alebo Firefly, je tvorcom a producentom tohto príbehu a viackrát sa vyjadril, že sa jedná o jeho doposiaľ najambicióznejší projekt. Napriek tomu však koncom minulého roka, na prekvapenie množstva fanúšikov, z osobných dôvodov z produkcie seriálu odišiel.
Prvá séria seriálu The Nevers bude mať šesť dielov a jej premiéra je naplánovaná na 11. apríla na stanici HBO. A čo vy? Tešíte sa na týchto steampunkových X-menov?
The Nevers - trailer Disclaimer

8HitBoy

8HitBoy
私の最大の趣味はアジアのポップカルチャーとチェスです。

Súvisiace objekty SFDB

(2021)

The Nevers

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2021)

The Nevers