Týždeň na scifi.sk: 1.3. - 7.3.2021

Máme po cone, ale nepoľavujeme. Čo vás na scifi.sk čaká tento týždeň?
YaYa
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Nerdspace v pondelok nebude
Po náročnom conovom víkende sme sa rozhodli, že vám aj sebe dáme priestor na oddych. Naša pravidelná relácia Nerdspace dnes teda nebude.
To však neznamená, že by ste nemali čo pozerať, ak máte chuť.
Minulotýždňový Nerdspace Život vo vesmíre s Juliou Novákovou, Janou Plauchovou a Evou Záhradníkovou a Cyberstormom ako moderátorom si môžete zopakovať tu.
Staršie relácie nájdete na našom YouTube kanáli.
Okrem toho si na našom Twitchi môžete stále pozrieť všetky prednášky a videá z víkendového PegaScifi.sk Conu. Ak ste teda niektorú zaujímavú prednášku zmeškali, stále to môžete dohnať.

Poď sa s nami báť - Alien: Isolation streda 3.3. o 19:00
Ako ste možno zachytili, už tretí týždeň po sebe bude na našom Twitchi prebiehať streamovaný gameplay Alien: Isolation, hororovej hry, kde je hlavná postava uväznená na vesmírnej stanici spolu s xenomorphom.

Planéta Weebpiatok 5.3. o 20:00
V piatok členovia anime redakcie si v pravidelnom vysielaní, ako každý druhý týždeň, do hĺbky rozoberú ďalšiu časť mangy One Piece. Ak čítate s nimi, určite si ich nalaďte. Ak nie, mali by ste to zmeniť a tiež si ich naladiť ;)
Minulý týždeň nám chalani predstavili svoje obľúbené anime seriály, vypočuť si ich môžete tu
Staršie vydania Planétky nájdete na našom YouTube kanáli.

Majstri svetovnedeľa 7.3. o 18:30
Nebude chýbať ani naša herná relácia Majstri svetov o RPGčkach.
Posledné, veľmi zaujímavé vydanie, počas ktorého s pomocou publika vznikla kostra úplne nového dobrodružstva, nájdete medzi videami z conu na Twitchi.
Babylon 5 RPGnedeľa 7.3. o 19:30
Potom tradične hneď nasleduje streamovaná RPG. Ako každý druhý týždeň, aj tentoraz pôjde o pokračovanie dobrodružstva zo sveta kultového Babylonu 5. V poslednej časti skupina našich agentov spacifikovala centaurských zabijákov a zachránila narnku Ma'Nin. Vďaka nej získali informáciu o úlohe nájsť jedného z posledných členov Kha'Ri a odovzdať mu technológiu, ktorá môže pomôcť proticentaurskému odboju...
Tu si môžete pozrieť poslednú časť.

Fantastická poviedka
Naša súťažná výzva Fantastická poviedka sa po včerajšej uzávierke preklápa do ďalšej fázy. V najbližších dňoch budeme postupne zverejňovať zapojené poviedky. O čítanie na obednú prestávku máte minimálne na týždeň a pol postarané.
Určite si ich prečítajte a ohodňoťte. Jeden z komentujúcich získa tričko. Hlasovanie bude pre množstvo prijatých poviedok prebiehať dlhšie, a to do 31.3.
Zároveň už môžete posielať poviedky do ďalšieho kola s uzávierkou do konca apríla. Súťažná poviedka musí vyhovovať pravidlám.
Poviedku nám môžete poslať aj ako nesúťažnú. Stačí kliknúť na veľké plus na hornej lište.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB