Čo pozeráme - anime zima 2021

Zima tu je už v plnom prúde a to vidieť nielen na snežných závejoch von oknom, ale aj na programe anime seriálov.
Podporte scifi.sk
Väčšina zimných seriálov má vonku už viac než 5 dielov a tak vám prinášame prehľad toho, čo sa nám v redakcii páči najviac.
I keď každý z nás spomína iba 2 seriály, dokopy toho pozeráme oveľa viac. Ak hľadáte inšpiráciu, že čo sa oplatí túto zimu pozerať, alebo iba chcete pokecať o aktuálne vysielaných anime seriáloch, 12.02. o 20:00 budeme mať na túto tému pokec na scifi.sk Twitch kanáli!, prípadne si môžete prísť pokecať aj na náš Discord server!

TokarevSVK

オルタンシア・サーガ - Trailer - Hortensia SAGA - Official Anime Trailer Disclaimer
Hortensia Saga
Pre mňa jedno z naočakávanejších Anime tohto roka. Príbeh o kráľovstve Hortensia, v ktorom sa udeje prevrat a celá kráľovská rodina je zavraždená. Obnovenie mieru je len na skupine rytierov, ktorí prežili útok na hlavné mesto. Podarí sa tvorcom vytvoriť výbornú atmosféru, aká bola vo videohre? Nechajme sa prekvapiť.
World Trigger - Trailer - World Trigger Season 2 (2021) | Official Trailer Disclaimer
World Trigger season 2
Od noviniek sa dostávame ku pokračovaniam, a to konkrétne ku druhej serii World Trigger. Celkom kontroverzné anime, ktoré malo z počiatku isté nedostatky, ale postupom času sa všetko zlepšilo. Úprimne dúfam, že sa World Trigger podarí obnoviť svoju reputáciu a že si nájde svoje miesto v srdciach fanúšikov.

Lucy

Šingeki no Kjódžin - Trailer - Attack on Titan Final Season | Official Trailer Disclaimer
Attack on Titan 4
Pravdepodobne najviac vyhypeované anime tejto sezóny, ak nie aj roka. Pokračovanie príbehu Erena a jeho priateľov, no s menšou zmenou, že dostávame pohľad aj z druhej strany – strany tých zlých! Či... sú to vôbec tí zlí?
BEASTARS - Trailer - BEASTARS Season 2 | Official Trailer | Netflix Disclaimer
BEASTARS 2
Druhá séria „furíkovského“ anime, ktoré s reálnymi furíkmi má maximálne spoločné to, že obidvoje obsahujú zvieratá. Ako čitateľka a veľká fanúšička originálnej mangy som sa na túto sezónu nesmierne tešila a naďalej aj teším, lebo adaptuje podľa mňa ten najlepší arc! Ak sa tomuto anime vyhýbate, nenechajte sa odradiť a pridajte sa ku tejto úžasnej sérii!

8 Hit Boi

デジモンアドベンチャー: - Trailer - DIGIMON ADVENTURE: Official Trailer [English] Disclaimer
Digimon
Asi mi netreba veľa. Zopár postavičiek čo milujem, dobrá zvučka a kopa, kopa nostalgie. Digimon ponúka tento presne toto všetko, a možno aj viac. A mne to stačí. Pri každej epizóde mám znovu 12 a svet je gombička.
ホリミヤ - Trailer - Horimiya - Official Trailer 4 (2021) | English Sub Disclaimer
Horimiya
Horimiya je síce "len" rom-com slice of life anime, ale je to SAKRA dobre spravené rom-com slice of life anime. Postavy si zamilujete, zápletky pobavia i chytia za srdce. Odporúčam všetkými desiatimi!

Potkaniak

怪物事変 - Trailer - Monster Incidents: Kemono Jihen - Official Trailer Disclaimer
Kemono Jihen
Oddychové dobrodružstvo o deťoch, ktoré pracujú v podivnej agentúre. Podivná je tým, že jej práca spočíva v boji s nadprirodzenými monštrami. A samotné deti sú napoly tiež potvory. Postavy sú milé, je tu veľa humorných scén no zároveň to vie byť vážne. Ale nie príliš.
ドクターストーン - Trailer - Dr. STONE Season 2 | OFFICIAL TRAILER 2 Disclaimer
Dr. Stone 2
Druhá séria nám ukazuje stret dvoch veľkých predtaviteľov seriálu - Senku, náš hlavný hrdina poháňaný vedou a Cukasa, ktorý si užíva úpadok civilizácie a ľuďom chce vládnuť silou a tvrdou rukou. Šialené vynálezy v „kamennom svete“ a mnoho nečakaných zvratov, táto séria má všetko.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.