Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - šieste kolo roku 2020

Všetci naokolo si už veselo fičia, že Šnrrrrr... Ale my vám ešte stále prinášame posledné dobré veci z minulého roku. Áno, aj také boli! Niektoré z vás sa v tom pokútnom roku hecli, napísali poviedku a poslali nám ju. Tak teda tu sú, posledné výtvory z 2020, nech ich sila sprevádza! A nech sa vám páčia.
B.T. Niromwell
Podporte scifi.sk
Do šiesteho kola Fantastickej výzvy 2020 sme zaradili nasledovné príspevky:
Ak ste nám poviedku poslali, ale na zozname ste sa nenašli, napíšte nám buď správu cez messanger, FB, emailom na poviedky@scifi.sk, pod tento článok, na môj email v profile, holubom, poštou, krikom alebo nám jednoducho dajte vedieť ľubovoľným spôsobom a my vašu stratenú poviedku pridáme.
Tak teraz pekne čítajte a hlasujte! Nasledujúcich 6 dní uverejníme každý deň jednu poviedku a vy ich budete mať možnosť do 15. januára bodovať. Ak splnia našu výzvu a víťazný príspevok získa v priemernom hodnotení 8 alebo viac bodov, odmeníme ju výhrou 50 EUR! Ak bude mať víťaz menej bodov, získa od nás tričko.
Tričko máme aj pre jedného z komentujúcich, ktorého vylosujeme tiež 15. januára.
Kompletné pravidlá výzvy Fantastická poviedka nájdete tuto. Zároveň už prijímame vaše poviedky do prvého tohtoročného kola, na zaslanie máte dva mesiace, uzávierka je 28. februára (Buhuhú, aký krátky mesiac! To aby ste už začali písať.) o polnoci. Potom sa bude znovu hlasovať do pätnásteho dňa v mesiaci a tak ďalej stále dokola...
Tešíme sa na vaše výtvory a komentáre!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Aleš Horváth
do posledného tohtoročného kola?
01.01.2021
B.T. Niromwell
Ďakujem! Opravujem na prvého. Na scifi.sk žijeme v budúcnosti :D
01.01.2021
8HitBoy
Kamošom držím palce, u tých, s ktorými sa nepoznáme, sa teším na prvé stretnutie! Držte sa, nech vyhrá najlepší :)
01.01.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB