Súťaž pri výročí 20. epizódy Majstrov svetov

Dnes sme premiérovali okrúhlu dvadsiatu epizódu našej pravidelnej týždennej online relácie Majstri svetov, v ktorej sa Eddie z RPG na Slovensku a Šaňo od nás zo scifi.sk venujú RPG hrám (rolovým hrám alebo tzv. hrám na hrdinov) a pri tejto príležitosti si pre vás obaja pripravili súťaž o skvelé RPG-čkové ceny!
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Ak si fanúšikom/čkou RPG hier, tak už máš asi prečítané všetky články v téme Roll 4 initiative! na scifi.sk, popr. na týždennej báze sleduješ našu pravidelnú víkendovú reláciu Majstri svetov, v ktorej rozoberáme aspekty a pravidlá RPG-čiek, hovoríme o ich hraní a zároveň pri tom - dúfam - inšpirujeme hráčov a rozprávačov tohto typu hier vyskúšať nové veci.
Tento týždeň sme spolu s Eddiem oslávili 20. spoločné vysielanie tejto relácie zároveň vyhlásením súťaže pre všetkých fanúšikov! Získať takto môžeš veľmi fajnové a zaujímavé ceny, a to:
1. miesto súťaže: Čerstvé vydanie novej českej RPG hry Dračí Hlídka!
Dračia hliadka - Reklamné - Príručky
Dračia hliadka - Reklamné - Príručky / Zdroj Disclaimer
Spolu so svojimi priateľmi si tak budeš môcť vyskúšať a zažiť na vlastnej koži fantastické dobrodružstvá! Môžeš sa stať drsným bojovníkom, tajomným alchymistou alebo mocným kúzelníkom! Dračia hliadka je nová fantasy hra na hrdinov plná epických dobrodružstiev. Predstavuje sedem rás a šesť povolaní, ktorých všetky kombinácie sú povolené. Pomovou Príručky pre hráča a Príručky pre rozprávača budeš mať možnosť pripraviť tieto dobrodružstvá a zahrať si ich. Súčasťou balenia sú aj dve kocky (šesťstenná a desaťstenná), takže budeš plnohodnotne ready.
2. miesto súťaže: Predplatné pre Roll20.net na úrovni Pro!
Dungeons & Dragons - Fan art - Hra na Roll20
Dungeons & Dragons - Fan art - Hra na Roll20 / Zdroj Disclaimer
Práve teraz v časoch korony je vzájomné hranie RPG hier spolu pri stole trochu viac, ako by sme si želali, obmedzené. Ako na zavolanie tu máme v súťaži možnosť získať prístup na Roll20 - virtuálny priestor pre hranie RPG hier a to nie na základnej úrovni, ani plus (tej trochu lepšej), ale na tej najvyššej úrovni (Pro) po dobu troch mesiacov! Táto vám dokonca povoľuje nielen hranie so všetkými vymoženosťami platformy, ale dokonca tvorbu vlastných denníkov postáv, budovanie automatizácií a kto vie, čo ešte...
3. miesto súťaže: Vydanie slovenskej RPG ČaroDej
ČaroDej - Obálka - Obálka - SK
ČaroDej - Obálka - Obálka - SK Disclaimer
Na Slovensku sme s vydávaním pravidiel pre stolové RPG trochu pozadu. Jedinou, o ktorej vieme, je počin Zsolta Vargu, ktorý v roku 2006 vydal svoj vlastný jednoduchý systém s názvom ČaroDej, ktorý takto máte možnosť získať.

A čo treba spraviť na to aby ste sa zapojili?

Stačí si pozrieť našu práve vysielanú dvadsiatu epizódu Majstrov svetov, v ktorej okrem toho, že budeme hovoriť O úspešnom zlyhávaní (či už postáv alebo NPCčiek), uvedieme aj zadanie a pravidlá súťaže. Súťaž bude prebiehať do 11.11.2020 a výhercov alebo výherkyne oznámime v nasledujúcom vysielaní Majstrov svetov.
Majstri svetov - Celý záznam - Ep. 20 - Ako zlyhať úspešne + Súťaž Disclaimer
Chceme zároveň veľmi pekne poďakovať naším sponzorom: Dračí Hlídka (https://www.dracihlidka.cz), Ctirad Horkel a Zsolt Varga. Ďakujeme!
...a tešíme sa už na vyhodnotenie súťaže!

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB