Atticus O´Sullivan bude Uštvaný

Ako dopadne šieste dobrodružstvo najslávnejšieho druida?
Ella
Podporte scifi.sk
Atticus O´Sullivan je medzi fanúšikmi urban fantasy už dobre známy. Po pomerne dlhej pauze nám koncom novembra vydavateľstvo Laser Books prinesie už šieste pokračovanie jeho dobrodružstiev pod názvom Uštvaný. Tento názov autor nevybral len tak náhodou. Atticus bude v novej knihe totiž veľa utekať pred rozzúrenými bohyňami, ale aj najznámejším bohom darebáctva, samotným Lokim, ktorý sa ho v záujme rozpútať Ragnarök rozhodol zabiť.
Uštvaný - Obálka - Atticus
Uštvaný - Obálka - Atticus Disclaimer
Na dvetisíc rokov starého druida je Atticus O'Sullivan celkom rýchly bežec. To je dobre, pretože ho prenasledujú nie jedna, ale hneď dve bohyne lovu - Artemis a Diana - lebo sa s jednou z nich zahrával. Kým sa spolu s Granuaile a svojím vlkodavom Oberonom vyhýbajú šípom a strelám z praku, šialeným tempom utekajú cez modernú Európu, aby vyhľadali pomoc u priateľa z Tuatha Dé Danann. Atticusova obvyklá magická možnosť presunu medzi jednotlivými sférami je zablokovaná, takže namiesto hrania na schovávačku je tentoraz na programe nová hra - utekaj o život. Tento "panteonový" maratón nabúra severský boh Loki. Zabitie Atticusa je jediný voľný koniec, ktorý potrebuje zviazať, než rozpúta Ragnarök- aka Apokalypsu. Atticus a Granuaile musia prekabátiť Olympanov a zadržať boha darebáctva, ak chcú prežiť - a zachovať svet, v ktorom môžu žiť. A na záver čaká Oberona obrovské prekvapenie!
Ak ste už niektorý z predchádzajúcich dielov Kroník železného druida čítali, viete, že sa máte na čo tešiť. Autorov svieži humorný štýl písania sa rokmi ešte vycibril, o čom svedčí aj zatiaľ najvyššie hodnotenie na Goodreads (4,29/5).
Uštvaný - Obálka obálka
Uštvaný - Obálka Disclaimer

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB