VIECC (Vienna Comic Con 2020) oznámil prvé mená hviezd!

Viete, kto príde tento rok do Viedne?
Veronika
Filmová história scifi
Dnešným dňom sa spúšťa predpredaj lístkov na legendárny VIECC Vienna Comic Con. Fanúšikovia majú jedinečnú možnosť získať vstupenky za neuveriteľnú cenu. Začiatok predpredaja sprevádzajú prvé mená hosťujúcich hviezd svetového formátu.
Vienna Comic Con - Reklamné - Banner 2020
Vienna Comic Con - Reklamné - Banner 2020 Disclaimer
V dňoch 21. a 22. novembra 2020 sa v Messe Wien už tradične uskutoční jedno z najväčších popkultúrnych podujatí v strednej a východnej Európe. „VIECC Vienna Comic Con“ a „VCA Vienna Challengers Arena performance by Magenta" bude síce tento rok sprevádzaný najprísnejšími zdravotnými a bezpečnostnými opatreniami, no organizátori aj napriek tomu sľubujú opäť neopakovateľný zážitok. Fanúšikovia si od 4. až do 16. augusta 2020 môžu zakúpiť lístky v predpredaji so zľavou do výšky až 50%. Následne už budú vstupenky dostupné za obvyklú cenu (v závislosti od vekovej kategórie) na stránke VIECC. Skalným fanúšikom určite neuniknú limitované VIP, Super VIP a Ultra VIP vstupy.
Highlander - Scéna - Ukážka z filmu 1
Highlander - Scéna - Ukážka z filmu 1 Disclaimer
Slávny návštevník zo Škótskej vysočiny vo Viedni!
Christopher Lambert bol a vždy bude len jeden. Nezabudnuteľný predstaviteľ nesmrteľného škótskeho bojovníka má už teraz zbalený meč aj kilt a je pripravený spoznať v novembri fanúšikov Highlandera zo strednej Európy aj Slovenska. Na zozname hosťujúcich hviezd nechýba ani mladá, talentovaná Holanďanka Willow Creative, ktorá poteší fanúšikov cosplay svojimi najnovšími dielami. A keď už sme pri cosplay, aj tento rok sa návštevníci môžu tešiť na "VIECC Championship of Cosplay" – najprestížnejšiu cosplay súťaž v strednej a východnej Európe. Ak si myslíte, že môžete súperiť s elitou, pošlite si prihlášku do 25 októbra 2020. Latka je nastavená vysoko aj pre autorov fantasy. Spisovateľ Kai Meyer, ktorý má na konte už viac než 50 úspešných kníh patrí v žánri medzi legendy a sekundovať mu budú ďalší úspešní scenáristi, tvorcovia audio kníh a komiksov.
VIECC Vienna Comic Con & VCA Vienna Challengers Arena performance by Magenta
Kedy: sobota (21. november) a nedeľa (22. november 2020)
Kde: Messe Wien
Viac informácií nájdete na VIECC a Challengersarena
Foto: Christopher Lambert v úlohe Connora MacLeoda vo filmovej sérii "Highlander"
© Laurence Wreford
autor PRka Juraj Vedej

Veronika

Veronika
Vyriekol to Hagrid, správca Rokfortských lesov, lúk a hájov: "Čo má prísť, príde, a keď to príde, budete si s tým musieť dať rady."

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.