Tomi Adeyemi - Deti cti a pomsty (ukážka)

Tatran prináša Deti cti a pomsty, druhý diel africkou mytológiou ovplyvnenej YA trilógie Odkaz Orïshe od Tomi Adeyemi.
cyberstorm
Podporte scifi.sk
Deti cti a pomsty. Prvé slovenské vydanie (Tatran, 2020).
Deti cti a pomsty. Prvé slovenské vydanie (Tatran, 2020). Disclaimer
Po megaúspešnom debute, prvej časti fantasy/young adult trilógie prichádza mladá americká spisovateľka s nigérijskými koreňmi Tomi Adeyemi s pokračovaním ságy!
Druhá časť trilógie s názvom Deti cti a pomsty je podobne ako jednotka nabitá akciou. Do kráľovstva Orisha sa vrátila mágia, ale svojim obyvateľom nepriniesla mier. Naopak – na scéne sa objavili nové druhy mágie, mocnejšie, než si kto dokázal predstaviť, a naši hrdinovia musia zistiť, ako sa s tým vysporiadať. Navyše im neustále ide o život, pretože kráľovská rodina ešte nepovedala posledné slovo, našla si nových spojencov a je pevne rozhodnutá za každú cenu obnoviť staré poriadky v krajine. Nové posily si však nájdu aj madžiovia a s ich pomocou sa im podarí znásobiť svoje schopnosti. Do poslednej chvíle však nie je jasné, kto má navrch, lebo situácia je neprehľadná a na povrch sa dostávajú tajomstvá z minulosti, ktoré môžu priniesť pokoj, ale aj spôsobiť ďalšie rozbroje...
Strhujúce fantasy je ešte viac nabité akciou a prekvapivými zvratmi deja ako jednotka. Jedineční hrdinovia, dramatické súboje a sila priateľstva a odvahy... knihu nepustíte z ruky, kým nedočítate posledný riadok!
Deti cti a pomsty. Prvé slovenské vydanie - ebook (Tatran, 2020).
Deti cti a pomsty. Prvé slovenské vydanie - ebook (Tatran, 2020). Disclaimer


Tomi Adeyemi
Tomi Adeyemi / Zdroj Disclaimer
Tomi Adeyemi je nigérijsko-americká spisovateľka. Vyštudovala anglickú literatúru na Harvarde a potom získala štipendium na štúdium západoafrickej mytológie a kultúry v brazílskom Salvadore. Teraz vyučuje tvorivé písanie v kalifornskom San Diegu.
Jej debut Deti krvi a kostí (2018) je inšpirovaný jorubskou duchovnou tradíciou. Kniha si okamžite získala skvelé čitateľské ohlasy, zaradila sa medzi bestsellery The New York Times a práva na preklad sa predali do dvadsiatich šiestich krajín. Druhý diel trilógie Odkaz Orïshe sa volá Deti cti a pomsty (Children of Virtue and Vengeance).



Kniha vychádza vo vydavateľstve Tatran.
Vydavateľstvo Tatran.
Vydavateľstvo Tatran. / Zdroj Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB