Poviedky na počkanie 42 už túto sobotu!

Napíšete poviedku za hodinu?
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
V týchto časoch má väčšina z nás akosi viac času a nevie, čo s ním, a ak aj nemá, možno nevie, ako sa odreagovať. Keďže vieme, že aj maličké úspechy dokážu človeka často posunúť dopredu a hlavne mu zdvihnúť náladu, prečo neskúsiť niečo nové? Dokážete napísať poviedku za hodinu?
Mnohí z vás to už dokázali, máme tu nejedného harcovníka, ukážte nám, že rozpísané pero nehrdzavie. Veď kolo s poradovým číslom 42 si predsa nemôžete nechať ujsť!
O čo pôjde?
Presne v sobotu o 19:00 sa na našej stránke objaví článok s témami. Jedna bude slovná a jedna bude obrázková, aby sme čo najviac pošteklili vašu kreativitu. Potom budete mať hodinu na písanie + 15 bonusových minút na nahratie svojej poviedky. My to spracujeme a okolo pol deviatej vyjdú všetky poslané poviedky na našej stránke. Neočakávame žiadne opus magnum, skôr krátky príbeh, ktorý má hlavu a pätu. Musím za redakciu neskromne podotknúť, že v ostatnom čase kvalita poviedok na počkanie skutočne rastie a nájde sa tam nejeden klenot.
Odporúčame vám vopred si prečtať pravidlá a hlavne sa zaregistrovať na stránke scifi.sk, aby ste to nemuseli riešiť v sobotu o 20:14.
V prípade akýchkoľvek otázok nám napíšte na e-mail poviedky@scifi.sk, pošlite nám správu na FB alebo sa pýtajte v diskusii pod článkom.
Veľa šťastia do písania!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB