Súťaž o knihu V tieni havrana - poznáme víťaza!

Poďte si s nami zasúťažiť!
B.T. Niromwell
Filmová história scifi
Keďže vás tak radi odmeňujeme, dnes si zahráme s knihou V tieni havrana z pera Mareka Lennera.
Už čoskoro nájdete na našej stránke recenziu na túto Marekovu prvotinu, v ktorej sa bežný chlap, Pascal, ocitá v postapokalyptickom boji o prežitie. V románe nájdete snáď všetko - dystopické spoločnosti, žijúce podľa drsného pravidla zub za zub; ľudí hľadajúcich v umierajúcom svere kúsoček dobra i tých, čo hľadajú odpovede.
A čo vy, ako to máte s postapkami? V poslednom čase ide o nesmierne populárny žáner ochutený vírusmi, zombíkmi, mágiou, vedou, úpadkom a hľadaním toho, čo robí z ľudí ľudí. Preto sa vás dnes pýtame: Aká je vaša najobľúbenejšia postapka a prečo?
Odpovedať môžete v diskusii pod týmto článkom alebo na našej stránke na facebooku.
Súťaž začína teraz a končí v stredu o polnoci (27.11.2019). Následne zo zúčastnených vyžrebujeme jedného šťastlivca, ktorý od nás dostane knihu V tieni havrana venovanú jej autorom.
Držíme palce!
=============================================================
Po slávnostnom žrebovaní sa víťazom stáva Marek Brenišin! Srdečne gratulujeme!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Dretnoth
Súťaž: Svet pochádzajúci z hernej série Fallout (1 a 2) (2d izometric rpg). Poskytol námet na veľa príbehov zasadených do tohto prostredia, vyrozprávaných textom, artom, alebo modifikáciami či total converse. Je to satyra na ľudské barbarstvo ako na úrovni spoločnosti i jednotlivcov. (Keby len boli menej slepí...) Konce pre jednotlivé mestá sa menia podla toho čo hráč vykoná.
27.11.2019

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB