scifi.sk na Comics Salóne 2019

Blíži sa Comics Salón 2019 a my vám prinášame pár tipov z našej produkcie.
cyberstorm
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Comics Salón 2019
Comics Salón 2019 Disclaimer
Priatelia, už tento víkend začína Comics Salón a scifi.sk pri tom nesmie chýbať! Na najväčšom festivale popkultúry a SFFH akcii, ktorý sa bude konať 20 - 22.9. v ružinovskom kulturáku, budete môcť zažiť kvantum zábavy. Prednášky, súťaže, karaoke, cosplaye, párty...
Samozrejme scifi.sk bude, tak ako vždy už od roku 1999, neoddeliteľnou súčasťou tohto podujatia. A čože pre vás tento rok chystáme?
***
Piatok
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na piatok (20.9.2019).
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na piatok (20.9.2019). Disclaimer
V piatok vám dáme ešte relatívne pokoj, no záujemcovia si už o 18:00 môžu vyskúšať vo Workshop miestnosti One Shot Babylon 5 RPG.
***
Sobota
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na sobotu (21.9.2019).
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na sobotu (21.9.2019). Disclaimer
V sobotu ráno o 10:00 vás pozývame si zasúťažiť v jednoduchom fantasy kvíze, ktorý pre vás pripravil František “Cyberstorm“ Gago. Ceny od našich skvelých sponzorov budú viac než lákavé a vyhrať budete môcť knihy, tričká alebo ďalšie predmety. A cukríky!!! Pretože spolupracujeme so Slovenskou komorou zubných lekárov, ktorá nám za každý nový kaz dá 100 eur!
Hneď na to, o 12:00 vás spolu so Šaňom “Babcom“ Schneiderom pozývame na Babylon 5 ACTA Turnaj Wargame! Boje vo vesmíre, desiatky obrovských kozmických lodí a medzi nimi samé pew pew prestrelky... Celý turnaj bude trvať až do 16:00!
Sobotňajšie účinkovanie uzavrie prednáška Andreja Daneka a Roba “Zaratula“ Petríka na tému Ako prežiť apokalypsu. Myslíte si že by ste mali šancu? A čo potom?
***
Nedeľa
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na nedelu (22.9.2019).
Comics Salón 2019 - Produkcia - Comics Salón 2019: Program na nedelu (22.9.2019). Disclaimer
V nedeľu o 10:00 ráno si v Sci-Fi Salóne budete môcť vypočuť prednášku od Veroniky „Myrmarach“ Staníkovej na tému Pokémoni očami vedy. Takže ak chcete vedieť, ako geneticky modifikovaný polointeligentný žltý plyšák vyskočí z malej gule len preto, aby následne generoval blesky, tak hurá na to!
Súčasne s tým bude od 10:00 vo Fantasy salóne prebiehať Literárny workshop/Poviedky na počkanie, na ktorom už tradične spolupracuje scifi.sk s vydavateľstvom Hydra, teda s Katarínou “Soykou“ Čavojovou a Lenkou “Lenonou“ Goroľovou-Štiblaríkovou. Trúfnete si za hodinu napísať na konkrétnu tému nejakú tú poviedku? Naozaj?
A to nie je zďaleka všetko! Nedeľa je natrieskaná na prasknutie, a tak vám Marek “Páperíčko“ Brenišin o 12:00 porozpráva o Oggerdskom cykle a Poslednom veľkomeste od Vladimíra Šlechtu.
V rovnakom čase, teda o 12:00 štartuje turnaj v Babylon 5 CCG Sealed Deck + Draft po vedením Alexandra “Babcom“ Schneidera. Ak nemáte karty, nevadí, isto sa nejaké nájdu ;)
Predposledná prednáška z dielne scifi.sk bude o 13:00 patriť znova Františkovi “Cyberstormovi“ Gagovi, ktorý si spolu s vami pretrpí v Games Salone tie Najhoršie scifi filmy všetkých čias. A verte, že niektoré sa nedajú pozerať v triezvom stave :O
Celý program z dielne scifi.sk zakončíme o 14:00 prednáškou o Philipovi K. Dickovi, taktiež od Františka “Cyberstorma“ Gaga.
_________________________________________________________________________________________________
Celý program samozrejme môžete nájsť TU, a je rozhodne z čoho si vyberať.
_________________________________________________________________________________________________
Veríme, že si ako prívrženci fantasy, science fiction, postapo alebo anime prídete na svoje, či už na našich, alebo iných prednáškach a akciách, a že sa na tohtoročnom Somics Salóne stretneme a všetci sa zabavíme.
Takže príďte, tešíme sa na vás!
Váš scifi.sk a Hydra tím.

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB