Stopárov sprievodca galaxiou mieri na televízne obrazovky!

Hulu pripravuje seriálovú podobu Stopárovho sprievodcu galaxiou!
Podporte scifi.sk
Hulu opäť pripravuje niečo veľkolepé. Tentokrát si pripomenieme majstra Douglasa Adamsa, pretože nový seriál na základe kultového Stopárovho sprievodcu galaxiou sa stáva realitou.
Deadline vyhlásilo, že Carlton Cuse a Jason Fuchs pripravujú seriálovú podobu Adamsovej sci-fi série pre streamovaciu službu. Príbeh sa krúti okolo smoliarskeho Angličana a milovníka uterákov Arthura Denta a jeho dobrodružstvách naprieč vesmírom, po tom ako Vogonovia zničili Zem, keď chceli vybudovať medzihviezdnu diaľnicu.
Už po druhýkrát sa Disney chytilo Adamsovej série. Spolu s Touchstone Pictures a Buena Vista produkovali film v hlavnej úlohe s Martinom Freemanom.
Nie je to prvý raz, čo sa Stopár dostane na televízne obrazovky. V roku 1981 BBC vysielalo populárny seriál so známym obsadením z rozhlasovej relácie z roku 1978. Hra vychádzala z prvej knihy série - Stopárov sprievodca galaxiou ešte predtým ako vzniklo päť ďalších: Reštaurácia na konci vesmíru #2, Život. vesmír a všetko #3, Zbohom a ďakujeme za ryby #4, Zväčša neškodná #5 a posledný diel A okrem toho #6, ktorý napísal Eoin Colfer za pomoci Adamsovej ženy Jane Belsonovej.

Kristína Poloncová

Kristína Poloncová
Knihomoľka, študentka prekladateľstva a verný geek

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.