Poviedky na počkanie XXXI už dnes!

Pripomíname, že dnes večer presne o 19.00 spúšťame 31. kolo poviedok na počkanie. Ste pripravení?
YaYa
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Ako sme tento týždeň už avizovali, dnes o siedmej to opäť raz vypukne a autori - starí, mladí, skúsení aj začínajúci - si budú môcť opäť vyskúšať svoje sily v Poviedkach na počkanie.
Cieľ je jasný: Napísať poviedku za hodinu.
A teraz, kým ešte nie ste v strese, si môžete v pokoji preštudovať pravidlá:
Témy
Dnes, presne o 19.00 na stránke zverejníme témy. Budete si môcť vybrať z dvoch, ale fantázii sa medze nekladú: môžete ich skombinovať, prípadne ak sa uchádzate o titul majstra galaxie v písaní PNP, napísať po jednej na každú.
Rozsah
Rozsah poviedky nie je obmedzený. Je na vás, aby ste si premysleli, koľko času potrebujete na vymyslenie príbehu, písanie, prípadné prepisovanie a opravy.
Čas na písanie
Zadaním témy sa spúšťa časomiera. Na napísanie poviedky máte presne jednu hodinu. Ako bonus dostanete 15 minút k dobru, aby ste svoje dielko nahrali na scifi.sk pomocou tlačidla Pridaj novú poviedku.
Poviedky na počkanie - Pridaj novú poviedku
Poviedky na počkanie - Pridaj novú poviedku Disclaimer
Aby to fungovalo, musíte byť u nás zaregistrovaní a prihlásení. Ak u nás ešte nemáte svoj účet, zaregistrujte sa už teraz, aby ste potom nestrácali drahocenné minúty ;)
Zverejnenie
Pre prehľadnosť pri pridávaní poviedky vyberte kategóriu Poviedku na počkanie, keďže na scifi.sk zverejňujeme aj iné poviedky.
Poviedky na počkanie - Označiť kategóriu
Poviedky na počkanie - Označiť kategóriu Disclaimer
Diela, ktoré nám prídu do 20:15, zverejníme na stránke, takže si naši čitatelia budú môcť prečítať, čo vytvorili jednotliví súťažiaci.
Hodnotenie
Hodnotiť poviedky majú možnosť čitatelia prostredníctvom nášho hodnotiaceho systému, ktorý sa nachádza pod každou poviedkou – teda od počtom bodov od 1 (najhoršie) do 10 (najlepšie). Zároveň môžu k jednotlivým poviedkam napísať aj komentár.
Veľa šťastia pri písaní!

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB