The Chilling Adventures of Sabrina bude mať minimálne štyri série!

Zdá sa, že Sabrinu nič nezastaví. Jej nové dobrodružstvá budú pokračovať ďalšími sériami na Netflixe.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Netflix oficiálne potvrdil, že seriál The Chilling Adventures of Sabrina dostane ďalšie dve série. Novinka tak bola ohlásená mesiace predtým, než streamovacia služba vydala druhú sériu.
Tento seriál s atmosférou plnou nadprirodzena len nedávno uzavrel svoju prvú sériu a bol k nemu odvysielaný vianočný špeciál. Za krátky čas si vytvoril slušnú fanúšikovskú základňu a spoločnosť Netflix preto potvrdila aj tvorbu druhej série. Spomínaná tretia a štvrtá séria, nazvané aj „Diel 3 a 4“, budú obsahovať ďalších 16 epizód.
Chilling Adventures of Sabrina - Produkcia - Ross Lynch, Kiernan Shipka a Roberto Aguirre-Sacasa na post-produkčnej párty
Chilling Adventures of Sabrina - Produkcia - Ross Lynch, Kiernan Shipka a Roberto Aguirre-Sacasa na post-produkčnej párty / Zdroj Disclaimer
„Chváľte Satana! Som veľmi vďačný svojim partnerom z Warner Bros., Netflixu, Berlanti Television a Archie Productions za to, že podporujú túto temnejšiu víziu jednej z najslávnejších tínedžerských čarodejníc na svete,“ uviedol tvorca seriálu Roberto Aguirre-Sacasa. „A som nadšený, že môžem pokračovať v rozprávaní Sabrininých dobrodružstiev spolu s našim úžasným obsadením a štábom, na čele s nezastaviteľnou Kiernan Shipka.“
Novinka o predĺžení seriálu, ktorý vychádza z komiksov spoločnosti Archie, prišla krátko po tom, čo hnutie The Satanic Temple podalo na tvorcov žalobu. V nej tvrdia, že v seriáli bola bez povolenia zreplikovaná ich socha Baphometa. Následne sa ale obe strany koncom novembra mimosúdne dohodli, pričom detaily zostali utajené.
Táto správa o ďalších častiach je o to viac potešujúca, pretože Netflix v poslednom čase zrušil veľa populárnych seriálov, vrátane Luke Cagea a Daredevila.
Čarodejnice si tak môžu zatiaľ vydýchnuť. Druhá séria vyjde na Netflixe 5. apríla 2019. A nech sa všetko na jej konci akokoľvek nepríjemne či prekvapivo zvrtne, fanúšikovia si môžu byť istí, že v ďalších 16 epizódach sa to vyrieši.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB