Poviedky na počkanie XXX - témy.

Poviedky na počkanie - témy.
Došli mi analógie - po dvoch eventoch. Témy to snáď vynahradia.
Podporte scifi.sk
Témy dnešných Poviedok na počkanie sú:
- Satan Claus (preklep je naschvál)
- Zima
Pravidlá ostávajú aj pre toto kolo rovnaké:
- Poviedky sa píšu na kľúčové slová, témy, ktoré sa objavia presne v sobotu o 19,00. Témy sú dve, nezávislé na sebe - budete si môcť teda vybrať, na ktoré napíšete svoje literárne dielko. Samozrejme, voľnosti sa medze nekladú, takže ak chcete, môžete všetky kľúčové slová použiť v jednej poviedke, alebo dokonca, ak stihnete, napísať dve či tri poviedky na každú tému zvlášť.
- Zadaním témy sa spúšťa časomiera. Tá odmeriava čas 1 hodiny, počas ktorej majú všetci, kto sa tejto literárnej hry chcú zúčastniť, možnosť napísať poviedku na túto vopred zadanú tému a uploadnúť ju na scifi.sk. Moderátori scifi.sk následne poviedky zozbierajú a budú ich publikovať na servere, čím umožnia každému, aby si mohol prečítať diela všetkých hráčov hry.
- Záver písania poviedok bude o hodinu neskôr, no dáme vám aj 15 minút na pridanie vášho dielka do systému, takže budete mať trochu času sa prihlásiť na scifi.sk, následne poviedku uploadnuť.
- Rozsah poviedky nie je obmedzený, je na vás, aby ste si premysleli, aký dlhý čas potrebujete na štrukturalizovanie príbehu, písanie, eventuálne prepisovanie a opravy.
- Pre prehľadnosť pri publikovaní zvoľte možnosť, že ide o Poviedku na počkanie, nakoľko scifi.sk publikuje aj poviedky mimo súťaž.
Hodnotenie:
- Hodnotiť poviedky majú možnosť čitatelia prostredníctvom hodnotiaceho systému u nás, ktorý sa nachádza na spodku danej poviedky – teda od počtom bodov od 1 (najhoršie) do 10 (najlepšie).
Tešíme sa aj na Vašu mikropoviedku!

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB