Ďalšia časť Star Trek: Short Treks bude o pôvode Sarua

Čo nás čaká v ďalšej epizóde Star Trek: Short Treks?
Filmová história scifi
V nasledujúcej časti zo série krátkych príbehov nadväzujúcich na seriál Star Trek: Discovery bude v centre pozornosti obľúbený kapitán.
CBS vydalo prvý trailer na „The Brightest Star“, ktorá je treťou zo štyroch krátkych epizód zo série Short Trek a bude odvysielaná nabudúci týždeň. Dej tejto časti sa odohráva predtým, ako sa Saru pridal do Hviezdnej flotily (a stal sa tak prvým zo svojho druhu, ktorý tak urobil), a uvidíme ho na jeho domovskej planéte Kaminar. Vtedy sa v tomto kelpianskom dlháňovi v podaní Douga Jonesa rozžiari iskra zvedavosti, ktorá ho jedného dňa podnieti vycestovať zo svojej planéty do hviezdnych diaľav.
The Brightest Star - Saru
The Brightest Star - Saru / Zdroj Disclaimer
Na rozdiel od predošlých, relatívne samostatných príbehov seriálu Short Trek bude tento, zdá sa, bohatší na obsah. Okrem pohľadu na formatívne roky života jednej z hlavných postáv sa pozrieme aj na svet, ktorý sme predtým v Discovery ešte nevideli. Predošlé časti „Runaway“ a „Calypso“ sa totiž odohrávali na samotnej Disovery a nepôsobili preto tak mimoriadne.
The Brightest Star - Trailer - Trailer na tretiu epizódu Disclaimer
Na Saru: A Star Trek Story nemusíme čakať dlho, pretože na CBS All Access nám ju priniesie už Mikuláš, vo štvrtok 6. decembra.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB