Nové video k Fantastickým tvorom je o návrate do Rokfortu

Máme tu skvelé video k filmu Fantastické tvory: Grindelwaldove zločiny, ktoré sa upriamuje Rokfort. Objavuje sa v ňom J. K. Rowlingová a niekoľko hercov a hovoria o neuveriteľných zážitkoch z natáčania "na Rokforte".
Eva
Eva
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny - Plagát - Fantastické tvory - plagát
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny - Plagát - Fantastické tvory - plagát / Zdroj Disclaimer
Bude skvelé vidieť, ako sa Rokfort opäť prebudí k životu v odlišnej ére ako v Harrym Potterovi. Hoci sa prvý film Fantastické tvory stretol u fanúšikov s veľkým úspechom, teraz sa môžeme tešiť na pokračovanie, ktoré vyzerá ešte nádejnejšie.
A pripomeňme si trailer:
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Trailer - Fantastic Beasts - extended trailer Disclaimer
Užite si nové video „návrat do Rokfortu“ a dajte nám vedieť, čo sa vám najviac páčilo!
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Produkcia - FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD – Back To Hogwarts Featurette Disclaimer
Film Fantastické tvory: Grindelwaldove zločiny režíruje David Yates a o scenár sa postarala samotná J. K. Rowlingová. Film príde do kín 15. novembra 2018.
Tu je synopsa ďruhého dielu. Ak ste náhodou ešte nevideli ani prvý, pozor spoilery!
„Na konci prvého filmu MACUSA (Kúzelnícky kongres USA) zajal s pomocou Newta Scamandera (Eddie Redmayne) mocného černokňažníka Gellerta Grindelwalda (Johnny Deep). Grindelwald však naplnil svoju hrozbu, utiekol z väzenia a začal zhromažďovať svojich stúpencov, z ktorých väčšina vôbec nič netušila o jeho skutočných cieľoch: pripraviť vládu čistokrvných čarodejníkov nad všetkými nemagickými bytosťami. V snahe prekaziť Grindelwaldove plány Albus Dumbledore (Jude Law) získa svojho bývalého študenta Newta Scamandera, ktorý súhlasí s tým, že mu pomôže bez toho, aby si uvedomil, akému nebezpečenstvu sa vystavuje. Konflikt sa vyhrocuje a v stále rozdelenejšom svete čarodejníkov je skúške podrobená láska a lojalita, dokonca aj medzi najlepšími priateľmi a rodinou.“

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB