Star Trek: Patrick Stewart sa vracia ako kapitán Picard!

Fanúšikovia sú vo vytržení. Patrick Stewart sa oficiálne vracia do nového seriálu Star Trek ako kapitán Jean-Luc Picard.
Eva
Eva
Podporte scifi.sk
Alex Kurtzman, spolutvorca seriálu Star Trek:Discovery, nečakane vystúpil na stretnutí v Las Vegas, aby oznámil ďalší seriál zo série Star Trek. Na prekvapenie fanúšikov sa k nemu pridal aj Patrick Stewart, ktorý potvrdil svoj návrat do obľúbenej roly kapitána Picarda.
Kapitán Jean-Luc Picard
Kapitán Jean-Luc Picard / Zdroj Disclaimer
Stewart zároveň uverejnil príspevok aj prostredníctvom twitteru:
„Vždy budem veľmi hrdý na to, že som mohol byť súčasťou seriálu Star Trek: The New Generation, no po dokončení posledného filmu v roku 2002 som cítil, že môj čas so Star Trekom sa naplnil. Som ale nesmierne rád, že sa môžem vrátiť ako kapitán Picard a znovu budem objavovať nové dimenzie mojej obľúbenej postavy.“
„Za posledné roky bolo veľmi potešujúce počúvať nespočetné množstvo príbehov o tom, ako seriál Nová Generácia poskytol ľuďom útechu v ťažkých životných chvíľach. Zároveň mnohých inšpirovala postava Jean-Luca, až sa rozhodli ísť v jeho stopách a začali sa venovať vede a vodcovským schopnostiam. Cítim, že som pripravený na návrat, aby som zistil, koľko svetla sa dá v dnešných tmavých časoch rozžiariť. Teším sa na spoluprácu s naším skvelým tvorivým tímom, pretože sa usilujeme priniesť nový, neočakávaný a relevantný príbeh opäť k životu.“
Na ďalšie informácie ohľadom nového seriálu si budeme musieť ešte počkať, ale je isté, že to bude veľké nielen pre Stewarta, ale aj pre stanicu CBS, ktorá bude seriál vysielať prostredníctvom CBS All Access.
Tak čo, tešíte sa na nový seriál s Patrickom Stewartom?

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
JASNE!
08.08.2018

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB